Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Altis enkeltincisions slyngen repræsenterer innovativ teknologi. Altis ekspanderer udvalget af stress-inkontinensudstyr til at inkludere en mini-slynge på grundlag af den dokumenterede produkthistorie bag Aris TO og Supris RP systemerne. Altis muliggør en mindre invasiv anlæggelse af mini-slyngen, som er brugervenlig med reproducerbarhed baseret på introducer-, anker- og slyngematerialet. (cf. 1) Den dynamiske justeringsfunktion i slyngen tillader nøjagtig stramning og placering af slyngen i forhold til urethra. (cf. 1) Som Aris og Supris er Altis en slynge med lav elasticitet. Disse implantater med lav elasticitet tillader stramning, placering og positionering af slyngen under urethra uden kompression.

Fire komponenter udgør Altis slyngesystem med én incision.


Introducere

Introducerne har en buet facon og leveres som et sæt til brug med en “indefra og ud” metode. De er beregnet til at holde ankret fast på spidsen før indsætning i obturatormembran-komplekset. Introducerne er udviklet med en nålebøjning til sikker, reproducerbar ankerplacering, der undgår kar- og nervebundter omkring obturator. (cf. 1) Introducerne har et ergonomisk design til sikker fastholdelse og behagelig brug. Konstruktionen af håndtaget giver visuelle signaler, der hjælper til nøjagtig ankerplacering.


Slynge

Slyngematerialet svarer til materialet i tidligere Aris- og Supris-produkter fra Coloplast. Slyngens længde er 7,75 cm og når fra obturator til obturator. Fra slyngens sider udgår en str. 1 PP monofilamentsutur, der er fastgjort til slyngens krop. Placeringen af slyngen skal ske uden stramning til urethra, da Altis-slyngen har lav 7,5 % elasticitet.


Ankre

Hvert anker er udviklet med størst mulig fastholdelsesstyrke og minimal vævsskade. (cf. 1) Ankrene er fremstillet af polypropylen og er forsynet med fleksible tænder, der sørger for sikker placering i obturatormembran-komplekset.
 
Altis har den laveste ankerprofil blandt mini-slyngerne, hvilket giver mindre kraftig penetration ind i obturatorrummet. Ankret giver endvidere optimal fastholdelsesstyrke og stabilitet.


Stramningssutur

Suturen, der rækker fra slyngen igennem det dynamiske anker eller det bevægelige anker, er beregnet til justering i to retninger. Det dynamiske ankers fastholdelsesstyrke og suturens design forebygger bevægelse af slyngen under vævets indvækstperiode. Dette eliminerer også behovet for en låsemekanisme. Efter proceduren klippes overskydende sutur af, og det kasseres.

Referencer:

Coloplast data i arkiv

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Antal i, æske
Altis® Single Incision Sling System 519650 1
Luk

Alternativer og tilbehør

Aris®

Aris®

Aris benytter en letvægtsslynge med lav elasticitet til transobturatormetoden.

Vis Aris®
Se skrivebordsversion