Luk
Find hjemmesiden for dit Coloplast-land
Login to your Coloplast HCP area

Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Atrac-Tain®
Fugtighedscreme til diabetiske fødder


Tør hud – et alvorligt problem

Næsten alle diabetikere (både type 1 og type 2) lider under et eller andet hudproblem. Det mest almindelige problem er xerosis, bedre kendt som tør hud.

Nedsat blodgennemstrømning i de små kar forårsager alle grader af hudatrofi, hårtab, kolde tæer, negledystrofi og tør hud. Autonom neuropati, som er en almindelig sen komplikation af diabetes, kan forårsage forstyrrelse i svedproduktion, perifer erytem, ødem, atrofi og endog forværring af den tørre hud. Ubehandlet tør hud kan medføre dannelse af fissurer med risiko for sårdannelse. Endvidere stiger risikoen for fodsår, når foden udsættes for øget tryk og friktion.
 

Forebyggelse af diabetiske sår

Forebyggelse af sår er vigtigt, da de ikke blot forårsager betydeligt ubehag og besvær for patienten, men det vigtigste er, at det kan føre til amputation. 

Sårdannelse forekommer, når der dannes flere kallositeter og fissurer. Det kan undgås ved regelmæssig brug af en fugtighedscreme, som opfylder den diabetiske fods behov. Atrac-Tain er derfor et vigtigt supplement til fodpleje, da den hjælper med at holde huden intakt, samtidig med at den forebygger fissurer og hudtraume.
 

Udviklet og afprøvet på diabetiske fødder

Atrac-Tain blev udviklet til diabetiske patienter og er blevet påvist at være effektiv til forebyggelse og behandling af komplikationer forbundet med diabetiske fødder. Sådan blev cremen dokumenteret at være sikker og effektiv i brug.
Studier har dokumenteret Atrac-Tains effektivitet.
 

Giver huden næring og fugt

Atrac-Tain indeholder 10 % carbamid og 4 % laktat (AHA). Begge disse er naturlige fugtgivende stoffer i huden. Carbamid er et fugtighedsstof, som trænger ind i hudens eksterne hornlag, hvor det binder væske. Laktat stimulerer eksfolieringen af overhuden. Eksfolieringen får huden til at danne ny hud, så huden ser ny og glat ud. Både carbamid og laktat øger indholdet af væske i hornlaget. Tilsammen genopretter de to fugtighedsgivende stoffer hudens fugtighed og elasticitet indefra uden at lukke porerne.

Atrac-Tain indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller parfume, og risikoen for allergiske reaktioner på sart diabetisk hud er derfor minimal.
 

Brugsanvisning

I begyndelsen af behandlingen masseres et tyndt lag creme ind i huden 2-3 gange dagligt. Når huden er helet op, sikrer behandling en gang dagligt, at huden forbliver elastisk og stærk. Må ikke anvendes mellem tæerne.

Cremen er let at bruge og gør ikke huden fedtet.
 

Sammensætning

Vand, urinstof (carbamid), isopropylpalmitat, octylpalmitat, glycerylstearat, mælkesyre, stearylalkohol, sorbitol, ammoniumlaktat, stearinsyre, Ceteareth-25, og Ceteareth-6.

Ønsker du mere information om produktet, så ring til os på telefon 49 11 12 13.

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Antal i, æske Volumen
Atrac-tain® 47380 6 75ml
Luk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Ag Ikke-klæbende

Biatain® Ag Ikke-klæbende

Biatain® Ag Ikke-klæbende – Optimal absorption til inficerede sår med ekstra sart hud. Unik 3D skumstruktur giver optimal absorption. Beregnet til at forebygge infektion. Patenteret med et sølvkompleks med bred antibakteriel profil. Vedvarende antibakteriel effekt under hele bæretiden.

Vis Biatain® Ag Ikke-klæbende
Comfeel® Barriere Creme

Comfeel® Barriere Creme

Comfeel® Barriere Creme. Barrierecremen er den ideelle behandling til tør eller irriteret hud.

Vis Comfeel® Barriere Creme
Se skrivebordsversion