Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Brug

Biatain Alginate Ag kan anvendes på alle moderat til kraftigt væskende sår af partiel eller fuld tykkelse, herunder bensår, tryksår, diabetiske fodsår, donorsteder, traumatiske sår og andengradsforbrændinger. Biatain Alginate Ag kan anvendes på inficerede sår eller sår med risiko for infektion. Biatain Alginate Ag kan anvendes under kompressionsbandager. Biatain Alginate Ag bør ikke anvendes på tørre eller let ekssuderende sår eller til at kontrollere kraftig blødning.

Biatain Alginate Ag er en højtabsorberende alginatbandage med sølv til moderat til kraftigt væskende inficerede sår og sår med risiko for infektion.
 

Ideel til kavitetsfyldning i inficerede sår

Udformningen og den strukturelle sammensætning af bandagen lader dig klippe bandagen til i en hvilken som helst størrelse, facon eller dybde til såret. Bandagen former sig efter sårbunden for optimal infektionskontrol.
 

Patenteret et sølvkompleks med bred antimikrobiel profil

Biatain Alginate Ag leverer en vedvarende antimikrobiel effekt i løbet af hele bæretiden (op til 7 dage).
 

Unik bandage sammensætning

Den unikke sammensætning af bandagen muliggør fjernelse i ét stykke.
 

Minimal risiko for lækage og maceration

Absorptionen af Biatain Alginate Ag og geldannelsen, der låser ekssudat inde i gelen, forebygger lækage, der kan forårsage maceration i det omkringliggende væv.
 

Dokumenteret hæmostatisk effekt

I modsætning til hydrofiberbandager har Biatain Alginate Ag en dokumenteret hæmostatisk effekt, dvs. evnen til at stoppe blodstrømmen ved mindre blødninger.
 

Virkningsmekanisme

Ved kontakt med sårekssudat omdannes Biatain Alginate Ag til en blød, sammenhængende gel, der nøje former sig efter sårbunden for optimal infektionskontrol. Det patenterede sølvkompleks frigiver ioner i tilstedeværelse af sårekssudat.
 

Produktsammensætning

Biatain Alginate Ag er en alginatbandage, der består af kalciumalginat, carboxymethylcellulose (CMC) og et ionsølvkompleks.

Luk

Alternativer og tilbehør

Physiotulle® Ag

Physiotulle® Ag

Physiotulle® Ag - Hurtigere sårheling ved forebyggelse og bekæmpelse af lokal infektion. Nemt at håndtere og let at bruge. Komfort og beskyttelse. Vedvarende og kontrolleret frigivelse af sølv. Muliggør hurtigere sårheling.

Vis Physiotulle® Ag
Biatain® Ag Ikke-klæbende

Biatain® Ag Ikke-klæbende

Biatain® Ag Ikke-klæbende – Optimal absorption til inficerede sår med ekstra sart hud. Unik 3D skumstruktur giver optimal absorption. Beregnet til at forebygge infektion. Patenteret med et sølvkompleks med bred antibakteriel profil. Vedvarende antibakteriel effekt under hele bæretiden.

Vis Biatain® Ag Ikke-klæbende
Se skrivebordsversion