Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Brug

Biatain Silicone Ag kan anvendes til en lang række væskende sår med forsinket heling pga. bakterier, eller på steder, hvor der er risiko for infektion, herunder bensår, tryksår, andengradsforbrændinger, donorsteder postoperative sår og hudafskrabninger. Kan anvendes med kompressionsbehandling. 

Biatain Silicone Ag er en blød og formbar skumbandage med et patenteret sølvkompleks og en blød klæbekant af silikone. Kan anvendes på inficerede sår eller sår med risiko for infektion.
 

Unik 3D skumstruktur giver optimal absorption

Den unikke skumstruktur tilpasser sig nøje til sårbunden til struktur, optimal absorption og retention af ekssudat. Tilpasningen til sårbunden minimerer risikoen for bakterievækst i “kaviteten” og danner optimale betingelser for frigivelse af sølvioner.
 

Optimal ekssudathåndtering

Væskehåndteringsegenskaberne af Biatain Silicone Ag sikrer, at ekssudatet på effektiv vis absorberes i skummet samtidig med, at såret forbliver fugtigt for optimal sårheling, selv under kompressionsbehandling.
 

Patenteret sølvkompleks med bred antimikrobiel profil

Optimal koncentration af sølv sikrer hurtigere bekæmpelse af bakterier såsom pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus og ß-hæmolytisk streptococcus. Det patenterede sølvkompleks sørger for vedvarende frigivelse af sølv i hele bæretiden (op til 7 dage)
 

Berøringsfri åbning

Biatain Silicone Ag har en tredelt berøringsfri (non-touch) åbning til aseptisk, sikker og let påsætning, der samtidig reducerer spild af bandager.
 

Virkningsmåde

Ved tilstedeværelse af ekssudat frigives der vedvarende sølv til sårbunden, i op til 7 dage.
 

Produktets sammensætning

Biatain Silicone Ag er en blød og formbar polyurethan skumbandage, der indeholder et patenteret ionsølvkompleks. Bandagen har en semi-permeabel, vand- og bakterietæt topfilm og en blød klæbekant af silikone.

Ønsker du mere information om produktet, så ring til os på telefon 49 11 12 13

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Områdestørrelse Antal i, æske
Biatain® Silicone Ag 39637 10x10 cm 5
Biatain® Silicone Ag 39636 7.5x7.5 cm 5
Biatain® Silicone Ag 39638 12.5x12.5 cm 5
Luk

Brugervejledninger, datablade & downloads

Udvid for at downloade filer, som er relateret til dette produkt.

Vis detaljer
Luk

Brugervejledninger, datablade & downloads

Luk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Ag Ikke-klæbende

Biatain® Ag Ikke-klæbende

Biatain® Ag Ikke-klæbende – Optimal absorption til inficerede sår med ekstra sart hud. Unik 3D skumstruktur giver optimal absorption. Beregnet til at forebygge infektion. Patenteret med et sølvkompleks med bred antibakteriel profil. Vedvarende antibakteriel effekt under hele bæretiden.

Vis Biatain® Ag Ikke-klæbende
Biatain® Ag Klæbende

Biatain® Ag Klæbende

Biatain® Ag Klæbende - Optimal absorption til inficerede sår, hvor der er brug for ekstra klæbeevne. Unik 3D skumstruktur giver optimal absorption. Beregnet til at forebygge infektion. Patenteret med et sølvkompleks med bred antibakteriel profil. Vedvarende antibakteriel effekt under hele bæretiden

Vis Biatain® Ag Klæbende
Physiotulle® Ag

Physiotulle® Ag

Physiotulle® Ag - antibakteriel sårkontaktlag, der giver hurtigere sårheling. Et hydrokolloid-baseret ikke-klæbende sårkontaktlag med sølv. Nemt at håndtere og let at bruge. Komfort og beskyttelse. Vedvarende og kontrolleret frigivelse af sølv. Muliggør hurtigere sårheling (1,3)

Vis Physiotulle® Ag
Se skrivebordsversion