Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Anvendelse
Biatain Silicone Lite kan anvendes til en række forskellige væskende sår, herunder bensår, tryksår, ikke-inficerede diabetiske fodsår, donorsteder, postoperative sår og hudafskrabninger. Biatain Silicone Lite er egnet til brug på ikke-til-lavt væskende sår og kan anvendes i forbindelse med kompressionsbehandling.

Unik 3D skumstruktur opnår optimal absorption
Ved kontakt med ekssudat tilpasser den unikke 3D skumstruktur i Biatain Silicone Lite sig omhyggeligt til sårbunden og opnår optimal absorption. Væskehåndteringsegenskaberne af Biatain Silicone Lite sørger for optimal kontrol af ekssudat og minimerer risikoen for maceration og lækage.

Sikker pasform
Silikonesårkontaktlaget sørger for en sikker pasform, der holder bandagen på plads og samtidig sikrer den mindst mulige smerte, når bandagen fjernes.

Berøringsfri (non-touch) åbning
Biatain Silicone Lite har en 3-delt berøringsfri (non-touch) åbning for aseptisk, sikker og let påføring, og reducerer samtidig spild af bandager.

Blød, ultrafleksibel og behagelig
Den bløde og ultrafleksible udformning af Biatain Silicone Lite sikrer pasform til såret og kroppen, og den tynde skumpude på huden gør produktet behageligt at have på. Biatain Silicone Lite er derfor særlig velegnet til sår og patienter, der kræver øget mobilitet.

Bakterie- og brusetæt
Den permeable topfilm er både  bakterie- og brusetæt.

Virkemåde
Den unikke 3D skumstruktur absorberer ekssudatet lodret og holder væsken fast i strukturen men lader stadig såret bevare fugt, der er vigtig for optimal fugtig sårheling.

Produktsammensætning
Biatain Silicone Lite er en tynd, ultrafleksibel og absorberende polyurethan skumbandage med en semi-permeabel vand- og bakterietæt topfilm og blød klæb af silikone.

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Områdestørrelse Antal i, æske
Biatain® Silicone Lite 33444 7,5 x 7,5 cm 10
Biatain® Silicone Lite 33445 10 x 10 cm 10
Biatain® Silicone Lite 33446 12,5 x 12,5 cm 10
Biatain Silicone Lite 33452 5 x 5 cm 5
Biatain Silicone Lite 33453 5 x 12,5 cm 5
Luk
Se skrivebordsversion