Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse


Brug

Biatain Super kan anvendes til behandling af en række forskellige væskende sår, herunder bensår, tryksår, diabetiske fodsår, andengradsforbrændinger, operationssår og hudafskrabninger. Biatain Super kan anvendes med kompressionsbehandling.

Biatain Super er en kraftigt absorberende hydrokapillær bandage, der giver et optimalt fugtigt sårhelingsmiljø til væskende sår.
 

Egnet til kraftigt væskende sår

Hurtig absorption, distribution og retention af ekssudat sørger for fuld udnyttelse af absorptionsevnen med minimal risiko for maceration og lækage, selv ved kraftigt væskende sår.
 

Optimalt fugtigt sårhelingsmiljø, som giver hurtigere sårheling

Den hydrokapillære pude absorberer hurtigt ekssudatet lodret og fordeler det vandret. Bandagerne sikrer optimalt fugtigt sårhelingsmiljø, som giver hurtigere sårheling.
 

Alt-i-én, let anvendelig sårbandage

Sammenlignet med andre stærkt absorberende bandager er Biatain Super en økonomisk løsning, der ikke kræver yderligere sårkontaktlag.
 

Virkningsmåde

De superabsorberende partikler absorberer og holder på større mængder ekssudat. Fibre distribuerer ekssudatet henover puden for at maksimere absorption. En høj fugtoverførselshastighed (MVTR) bidrager til optimal ekssudathåndtering.
 

Sammensætning

Biatain Super består af en superabsorberende hydrokapillær pude med en semi-permeabel vand- og bakterietæt topfilm, en hydrokolloid komponent med klæbeevne og et ikke-klæbende sårkontaktlag.

Ønsker du mere information om produktet, så ring til os på telefon 49 11 12 13

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Områdestørrelse Antal i, æske
Biatain® Super, Klæbende 46120 12.5x12.5 cm 10
Biatain® Super, Klæbende 46200 20x20 cm 10
Biatain® Super, Klæbende 46250 12x20 cm 10
Biatain® Super, Klæbende 46100 10x10 cm 10
Biatain® Super, Klæbende 46150 15x15 cm 10
Luk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Klæbende

Biatain® Klæbende

Biatain Klæbende ® Optimal absorption til sår, der har brug for ekstra klæbeevne. Unik 3D skumstruktur giver optimal absorption. Blød og fleksibel bandage. Optimal ekssudathåndtering. Non –touch påsætning

Vis Biatain® Klæbende
Se skrivebordsversion