Comfeel® Plus Transparent

Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Brug
Comfeel Plus Transparent hydrokolloidbandager anvendes til lang række ikke til lavt væskende sår. Bandagerne anvendes til kroniske sår såsom bensår og tryksår; og akutte sår såsom overfladiske forbrændinger, overfladiske forbrændinger af partiel tykkelse, donorsteder, postoperative sår og hudafskrabninger. Bandagen kan blive siddende i op til 7 dage afhængigt af sårets specifikke karakter. Comfeel Plus Transparent kan bruges som både primær- og sekundærbandage.

Sikker beskyttelse
Comfeel Plus Transparent hydrokolloidbandager danner et fugtigt sårhelingsmiljø og er med til at beskytte såret i de sidste stadier af sårhelingen. Topfilmen er vand- og bakterietæt for at beskytte såret mod eksterne faktorer og glat for at nedsætte friktion. Den semi-permeable topfilm tillader fordampning af fugt og opretholder samtidigt et fugtigt sårhelingsmiljø.

Sårmonitorering
Comfeel Plus Transparent hydrokolloidbandager har en måleskabelon til monitorering af såret og indikering af bandageskift. Den transparente bandage gør det muligt at tilse såret uden at skifte bandage. Færre bandageskift og mindre forstyrrelse af såret fremmer sårhelingen.

Brugervenligt design
Comfeel Plus Transparent hydrokolloidbandager har et 3-delt non-touch, berøringsfrit system, som muliggør aseptisk og kontrolleret påsætning. De turkise berøringspunkter vejleder arbejdsprocessen. Emballagen viser billeder i naturlig størrelse af bandagerne, som gør det nemmere at vælge det rigtige produkt, og en illustreret brugsanvisning, der vejleder i brugen.

Virkning
Når bandagen kommer i kontakt med sårekssudatet, dannes en tyktflydende gel, der absorberer ekssudatet uden at klæbe til sårbunden (1). Overskydende fugt fordamper gennem den semi-permeable topfilm.

Produktsammensætning
Comfeel Plus Transparent består af fugtabsorberende natriumcarboxymethylcellulose (CMC)-partikler indkapslet i en syntetisk, elastisk og klæbrig masse. Topfilmen er en semi-permeabel polyurethanfilm.
Comfeel Plus Transparent er formuleret uden pektin, kendte allergener som latex eller kolofonium samt animalske produkter som f.eks. gelatine.

REFERENCER:
1. Thomas et. al. www.dressings.org/TechnicalPublications/PDF/Coloplast-Dressings-Testing-2003-2004

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Antal i, æske
Comfeel Plus Transparent 5 x 7 cm 33530 10
Comfeel Plus Transparent 10 x 10 cm 33533 10
Comfeel Plus Transparent 9 x 14 cm 33536 10
Comfeel Plus Transparent 15 x 20 cm 33542 5
Comfeel Plus Transparent 5 x 25 cm 33548 5
Luk

Spørgsmål & svar

Udvid for at vise afsnittet med spørgsmål & svar.

Vis detaljer
Luk

Spørgsmål & svar

Comfeel® Plus Transparent plejer at se anderledes ud - hvad har ændret sig?
Vi har forbedret designet af Comfeel Plus Transparent med et
3-delt non-touch, berøringsfrit system for aseptisk og kontrolleret påsætning,
nyt æskedesign med et billede i naturlig størrelse på forsiden for at gøre det nemmere at vælge det rigtige produkt, illustreret “brugsanvisning” på folien og turkise berøringspunkter for at vejlede dig.

Hvad med ydeevnen, er den ændret?
Den forbedrede Comfeel Plus Transparent har samme ydeevne, som du kender. Forbedringen vedrører designet af produktet og emballagen for at gøre det mere brugervenligt.

Er alle hydrokolloidbandager de samme?
Comfeel Plus Transparent giver den beskyttelse, som du forventer fra en hydrokolloidbandage. Med det 3-delte non-touch berøringsfrie system opnår du en kontrolleret, aseptisk påsætning, som betyder, at du kan påsætte bandagen uden at røre ved bandagens klæbende del og derved reducere risikoen for kontaminering og infektion.
Den særlige måleskabelon gør det også muligt for dig at monitorere sårhelingen uden at være nødt til at fjerne bandagen.
Den glatte topfilm og de tynde affasede kanter reducerer risikoen for, at bandagen hænger fast i tøj og sengelinned, som kan få kanterne til at rulle og bandagen falde af.
I modsætning til andre hydrokolloidbandager på markedet er Comfeel Plus Transparent formuleret uden pektin, kendte allergener som latex eller kolofonium eller animalske produkter som f.eks. gelatine.

Luk

Fordele og egenskaber

Sikker beskyttelse

Sikker beskyttelse

Læs mere
Luk

Sikker beskyttelse

● Hydrokolloidbandage til fugtig sårheling og beskyttelse af udsat hud
● Vand- og bakterietæt til beskyttelse af såret
● Glat topfilm og affasede kanter nedsætter friktion
● Semipermeabel topfilm lader fugt fordampe

Luk
Sårmonitorering

Sårmonitorering

Læs mere
Luk

Sårmonitorering

● Måleskabelon til monitorering af sår og indikering af bandageskift
● Transparent bandage gør det muligt at tilse såret uden at fjerne bandagen
● Færre bandageskift og mindre forstyrrelse af såret fremmer sårhelingen

Luk
Brugervenligt design

Brugervenligt design

Læs mere
Luk

Brugervenligt design

● 3-delt non-touch, berøringsfrit system for aseptisk og kontrolleret påsætning
● Turkise berøringspunkter vejleder arbejdsprocessen
● Ny emballage med et billede i naturlig størrelse, der gør det nemmere at vælge det rigtige produkt
● Folie med illustreret brugsanvisning for optimal vejledning

Luk

Alternativer og tilbehør

Comfeel® Plus

Comfeel® Plus

Comfeel® Plus – 

Sikker beskyttelse. Hurtigere sårheling. *Hydrokolloidbandager til fugtig sårheling. Beskytter og muliggør sårmonitorering i et brugervenligt design. En lang række størrelser til at bandagere overalt på kroppen.

*Sammenlignet med traditionel sårheling

Vis Comfeel® Plus
Purilon® Gel

Purilon® Gel

Purilon® gel – hurtigere sårheling ved effektiv og skånsom oprensning. Kombination af hydrerende og absorberende egenskaber (1). Let at anvende og fjerne. Minimal risiko for lækage og maceration.

Vis Purilon® Gel
Biatain® Alginate

Biatain® Alginate

Biatain® Alginate – Optimal absorption til sår med dødt væv og kavitetsfyldning. Anbefalet til kavitetsfyldning (3). Tæt bandagesammensætning (1,2) Minimal risiko for lækage og maceration.  Dokumenteret hæmostatisk effekt (4,5)

Vis Biatain® Alginate
Physiotulle®

Physiotulle®

Physiotulle® – Et hydrokolloid-baseret, ikke-klæbende sårkontaktlag. Nemt at håndtere og let at bruge. Komfort og beskyttelse.  Muliggør hurtigere sårheling (1)

 

Vis Physiotulle®
Se skrivebordsversion