DK CC DIN VIDEN marts 2015 kvinde - Coloplast Danmark A/S

Katetret til kvinder, SpeediCath® Compact Eve, vinder international designpris

 

Efter fire års forskning og udvikling, som har involveret flere end 100 kvindelige kateterbrugere og 80 sygeplejersker, introducerede vi den 15. januar i år vores nyeste kateter til kvinder, SpeediCath Compact Eve. 

SpeediCath Compact Eve er det første kateter med en trekantet form, som giver et bedre greb og gør det lettere at åbne. Og vi er stolte af også at kunne fortælle, at SpeediCath Compact Eve nu har modtaget den internationale anerkendte IF Design Gold Award, bl.a. for katetrets funktionalitet. 

Mange danske kvinder er begejstret for SpeediCath Compact Eve

Det er ikke kun juryen, som uddelte årets IF designpriser, der er begejstreret for SpeediCath Compact Eve. Mange af de danske kvinder, der allerede har prøvet SpeediCath Compact Eve, er også begejstret for katetrets kombination af funktionalitet og design. Hør, hvad nogle af de kvinder, der har prøvet katetret, syntes om det. 

Hør, hvad de danske kvinder syntes om SpeediCath Compact Eve

Hør, hvad de danske kvinder syntes om SpeediCath Compact Eve

Se videoen her
Luk

Hør, hvad de danske kvinder syntes om SpeediCath Compact Eve

Luk

Har du spørgsmål til SpeediCath Compact Eve?

Har du spørgsmål til SpeediCath Compact Eve, til hvordan du bestiller vareprøver, eller er du i tvivl om, hvordan du skal søge bevilling til SpeediCath Compact Eve hos din kommune, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på telefon 49 11 12 13

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion