Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse


Brug

Physiotulle Ag kan anvendes til lavt til kraftigt væskende kroniske og akutte sår, tryksår, bensår, diabetiske fodsår, forbrændinger af partiel tykkelse, donorsteder, postoperative sår og hudafskrabninger.

Physiotulle Ag kan bruges til at forbedre behandlingen af sår med forsinket heling pga. kritisk kolonisering eller sår med risiko for infektion.

Sikker til brug ved MR-skanning. Kan anvendes med kompressionsbehandling og sammen med Biatain® Ibu ved inficerede og smertefulde sår.

Physiotulle Ag er et ikke-klæbende sårkontaktlag med sølvsulfadiazin. Physiotulle Ag er beregnet til at forebygge sårinfektion.
 

Nemt at håndtere og let at bruge

Physiotulle Ag klæber ikke til handsker og sakse ved påføringen. Dets tynde og fleksible struktur gør det til det ideelle kontaktlag for alle typer væskende sår.
 

Komfort og beskyttelse

Physiotulle Ag tørrer ikke ud eller hænger fast i sårbunden og kan således fjernes på atraumatisk vis. Physiotulle Ag kan anvendes sammen med en række absorberende sekundærbandager.
 

Vedvarende og kontrolleret frigivelse af sølv

Ved kontakt med sårekssudat absorberer bandagen væsken, og sølvet frigives til sårbunden. Frigivelsen af sølv varer ved i hele bæretiden.
 

Muliggør hurtigere sårheling

Den åbne vævning af Physiotulle Ag muliggør absorption af sårekssudat til en sekundær, absorberende bandage, og det er vist, at bandagen reducerer sårområdet på inficerede sår med 55 % inden for 4 uger.
 

Virkningsmåde

Ved kontakt med såret absorberer hydrokolloidpartiklerne ekssudatet, og sølvet frigives til sårbunden.
 

Produktets sammensætning

Physiotulle Ag består af et vævet polyesternet, der er imprægneret med carboxymethylcellulose (CMC)-partikler suspenderet i vaseline, og indeholder sølvsulfadiazin.

Ønsker du mere information om produktet, så ring til os på telefon 49 11 12 13

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Områdestørrelse Antal i, æske
Physiotulle® Ag 39272 15x15 cm 10
Physiotulle® Ag 39260 10x10 cm 10
Luk

Alternativer og tilbehør

Physiotulle®

Physiotulle®

Physiotulle® - Sårkontaktlag, der fremmer sårhelingen og giver atraumatiske bandageskift. Nemt at håndtere og let at bruge. Komfort og beskyttelse. Muliggør hurtigere sårheling.

Vis Physiotulle®
Se skrivebordsversion