Hver dag tæller med Biatain® Silicone

Sårbehandling kan hver dag være en udfordring. Coloplast ønsker at gøre det lettere for alle, der arbejder med sårbehandling, således at man kan være sikker på, at der er styr på sårhelingsprocessen, og at patienterne får den bedste behandling. 

Biatain® Silicone giver en skånsom og sikker pasform med høj patientkomfort (5) uden at gå på kompromis med den optimale absorption.

Biatain Silicone sikrer optimal absorption for ikke-inficerede og inficerede, kroniske og akutte sår

Brug

Biatain Silicone anvendes til en lang række væskende, kroniske og akutte sår, som f.eks. bensår, tryksår, ikke-inficerede diabetiske fodsår, donorsteder, postoperative sår og traumatiske sår (f.eks. hudafskrabninger, rifter og snit). Den kan anvendes sammen med kompressionsbehandling og kan blive siddende i op til 7 dage.

Biatain Silicone – nye størrelser og former

Udviklet i samarbejde med læger og sygeplejersker. Formet af brugere.

 

Alle fordelene ved Biatain Silicone, nu tilgængelig i  størrelser og former, som du og dine patienter har brug for.

 

Designet til områder, der er svære at bandagere.

Biatain Silicone fås i de forskellige størrelser og former, som du har brug for til at bandagere selv de sværeste områder. Vores løsninger er fleksible og former sig til huden, så du kan have tillid til, at du vælger en sårbandage, der har den rigtige pasform til dine patienter.


 "Mit sår forhindrer mig i at leve et normalt liv. Jeg vil bare have mit liv tilbage. Derfor tæller hver dag for mig". Annette, patient

 

Alle patienter med et sår har deres egen historie, behov og krav til behandling. Det kræver viden, erfaring og evner at finde den rigtige løsning. Coloplast ønsker at gøre det lettere for sundhedspersonale at  have tillid til, at de giver patienterne den bedste behandling.

Biatain Silicone bruges af sundhedspersonale i hele verden til en lang række kroniske og akutte sår

Unik Biatain 3D-skumstruktur giver optimal absorption

absorption, sårbehandling

Ved kontakt med ekssudat former den unikke Biatain 3D-skumstruktur sig omhyggeligt efter sårbunden og opnår derved optimal absorption. Væskehåndteringsegenskaberne af Biatain Silicone sørger for kontrol af ekssudat i sårbunden og minimerer risikoen for lækage og maceration.

Med den unikke Biatain 3D-polymerskum kan Biatain Silicone:

Absorbere ekssudat vertikalt

Absorbere og holde på væske, selv under tryk

Former sig efter sårbunden

En økonomisk behandling

Biatain Silicone tilbyder både store fordele og økonomisk behandling. Biatain Silicone giver optimal absorption og en mere økonomisk sårheling (2).

Effektiv ekssudathåndtering forhindrer lækage og reducerer forekomsten af maceration og dermed risikoen for infektion, som forsinker sårhelingen (7). Dermed reduceres udgifterne til bandager og plejetid, inklusive skift af tøj, sengelinned o.l. på grund af lækager, og behovet for yderligere behandling af den omkringliggende hud nedsættes. Biatain-skumbandager har optimale egenskaber med hensyn til ekssudathåndtering, hvilket betyder lavere omkostninger (2).

Færre bandageskift Færre bandageskift Sådan opnås færre bandageskift
Luk

Færre bandageskift

Den nye Biatain® Silicone giver optimal absorption og en sikker pasform.

 

Op til 50 % reduktion i bandageskift (2,4)

Patienter og sundhedspersonale, som bruger den nye Biatain Silicone, kan opleve op til 50 % reduktion i antal bandageskift på grund af den optimale absorptionsevne i Biatain Silicone.

 

Færre bandageskift giver hurtigere sårheling

Hver gang en sårbandage skiftes, forstyrres såret, hvilket kan forsinke sårhelingsprocessen (9). Grundet færre bandageskift forbedrer den nye Biatain Silicone sårhelingsprocessen, hvilket kan give dine patienter hurtigere sårheling.

Luk
Referenceliste Se hele listen
Luk
  1. Cartier H et al. Sårbehandling med Biatain Silicone En multi-center-produktevaluering Wounds International 2014;10(4)
  2. Andersen MB & Marburger M. Comparison of 24 hours fluid handling and absorption under pressure between ten wound dressings with silicone adhesive. Præsenteret på EWMA 2015
  3. Best Practice Statement: Effektiv ekssudathåndtering. Wounds UK, 2013 
  4. Thomas S. Laboratory findings on the exudate-handling capabilities of cavity foam and foam-film. Journal of Wound Care 2010;19(5):192-99
  5. Chadwick P et al. Biatain® Silicone: Evaluering af patienthistorier. Wounds International 2014;5(1)
  6. Data on file. No.97 Qualitative Research, GFK NOP, Jan 2011
  7. Romanelli et al. Wounds International 2010;1(2)
  8. White & Cutting. Interventions to avoid maceration of the skin and wound bed. British Journal of Nursing 2003;12(20):1186-1201.
  9. Adderly UJ. Managing wound exudate and promoting healing. Wound Care, March 2010:15-20.

    *Sammenlignet med traditionel tør sårheling.

Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion