Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Ekstra stor posekapacitet

SenSura Mio Convex 1-dels High Output kombinerer den unikke SenSura Mio elastiske klæber og tilpasningsvenlige convexskål, der giver en påvist reduktion af lækage, med en ekstra stor pose og et blødt stort tragtformet udløb (post-op udløb), der opfylder behovet for poser med ekstra stor kapacitet og sikkerhed. Det er en løsning til et stort volumen til postoperativ brug eller til personer med en ileostomi.

• Effektiv tømning gennem et blødt, stort tragtformet udløb (post-op udløb).
• Der er mulighed for at tilslutte en natpose, og dermed reducere risikoen for tilstopning og sikre en uforstyrret nattesøvn.

SenSura Mio Convex 1-dels High Output fås både i en neutral grå farve samt transparente poser med en skala, der hjælper med at vurdere mængden af output.

 

Sensura Mio Elastisk Klæber – passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens bevægelser

SenSura Mio giver en bedre tilpasning til kroppen og optimal diskretion med sine mange innovative funktioner.

Fordele:

• Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
• Neutralt gråt tekstil, som giver optimal diskretion og et ærligt udseende
• Det unikke cirkelformede filter er blevet påvist at reducere ballondannelse

 

Tilpasningsvenlig konveksskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet

SenSura Mio Convex 1-dels High Output har en tilpasningsvenlig konveksskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Derudover har SenSura Mio Convex påvist reduktion af lækage. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer.

• Blød Convex er til stomier med stomiåbning over hudniveau, som har brug for støtte på grund af udfordringer i området omkring stomien.

• Convex Light er til stomier med stomiåbning i hudniveau, som har behov for skånsom hjælp til at blive skubbet frem eller til stomier i lidt dybtliggende områder, hvor der er brug for en Convex Light til en god vedhæftning.

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Vindue Klæber, hulstr. Klæber, hultype Bælte-, ører Farve Filter Udløb Antal i, æske
SenSura® Mio High Output Convex Blød (1-dels) 18670 Ja 10-50 mm Opklipbar Ja, 4 stk. Neutral Grå Cirkel post-op 10
SenSura® Mio High Output Convex Blød (1-dels) 18671 Nej 10-50 mm Opklipbar Ja, 4 stk. Transparent/Måleskala Cirkel post-op 10
SenSura® Mio High Output Convex Light (1-dels) 18675 Ja 10-43 mm Opklipbar Ja, 4 stk. Neutral Grå Cirkel post-op 10
SenSura® Mio High Output Convex Light (1-dels) 18676 Nej 10-43 mm Opklipbar Ja, 4 stk. Transparent/Måleskala Cirkel post-op 10
Luk

Fordele og egenskaber

Du skal ikke gå på kompromis mellem stabilitet og fleksibilitet

Du skal ikke gå på kompromis mellem stabilitet og fleksibilitet

Prøv den fantastiske tilpasningsvenlige convexskål
Luk

Du skal ikke gå på kompromis mellem stabilitet og fleksibilitet

Der findes ikke to kroppe, som er ens. Mennesker har forskellige kroppe, som kommer i forskellige størrelser og former,– og formerne ændrer sig i løbet af dagen, når vi bevæger os. Det er derfor, det er en udfordring at finde et stomiprodukt, som passer.

Fordele

  • SenSura Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber, som giver en sikker vedhæftning selv til ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem.
  • Den tilpasningsvenlige convexskål med unikke integrerede flexlinjer giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet, så du vil opleve et nyt komfortniveau – uden at gå på kompromis med sikkerheden.
  • Den elastiske klæber betyder, at produktet kan strække sig og trække sig sammen. Hud har en naturlig elasticitet, som hjælper den med at bøje og strække sig, når kroppen bevæger sig. SenSura Mio Convex er elastisk ligesom huden, så den bøjer og strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.
Luk
Optimal diskretion og et ærligt udseende

Optimal diskretion og et ærligt udseende

Oplev det nye posedesign
Luk

Optimal diskretion og et ærligt udseende

SenSura Mio Convex ser anderledes ud end andre stomiposer, da den er designet til at optimere diskretion og have et ærligt udseende.

Fordele

  • I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex posen fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr
  • Farven på SenSura Mio Convex er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv– hvidt tøj.
  • SenSura Mio Convex forsøger ikke at ligne kroppen. Det er et ærligt produkt, et personligt tilbehør, som øger diskretion, så du kan føle dig tryg.
Luk
Filteret giver en bedre nattesøvn

Filteret giver en bedre nattesøvn

Opdag det unikke cirkelformede filter
Luk

Filteret giver en bedre nattesøvn

Har du nogensinde oplevet problemer med ballondannelse af din stomipose? Det cirkelformede filter har et unikt forfilter, som er designet til at reducere ballondannelse.

Fordele

  • Forfilterets opgave er at beskytte kullet og membranen, da de to dele er meget sårbare over for afføring. Det cirkelformede filter tilstoppes derfor sjældnere. Luftgennemstrømningen gennem filteret varer længere, og du oplever reduceret ballondannelse. 
  • Faktisk er det cirkelformede filter blevet påvist at kunne reducere ballondannelse med op til 61 %. Det cirkelformede filter vil øge diskretion og bidrage til en bedre nattesøvn.
Luk

Videoanimationer

Alternativer og tilbehør

SenSura® Mio Convex 1-dels tømbar

SenSura® Mio Convex 1-dels tømbar

1-dels tømbar ileostomipose med Convex, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem.

Vis SenSura® Mio Convex 1-dels tømbar
SenSura® Mio Convex Click basisplade

SenSura® Mio Convex Click basisplade

Basisplade med mekanisk kobling, der afgiver et betryggende, hørbart klik.

Vis SenSura® Mio Convex Click basisplade
SenSura® Mio Click High Output

SenSura® Mio Click High Output

Ideelt for personer med en ileostomi, som har behov for poser med ekstra stor kapacitet.

Vis SenSura® Mio Click High Output
Brava® Beskyttende Tætningsring

Brava® Beskyttende Tætningsring

Danner en forsegling mellem stomien og klæberen, og er designet til at beskytte mod lækage og beskytte huden. Tætningsringen er også let at forme, påsætte og aftage.

Vis Brava® Beskyttende Tætningsring
Luk
SenSura® Mio Convex 1-dels High Output

Gratis vareprøve

Coloplast SenSura® Mio Convex 1-dels High Output

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion