Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning* til individuelle kropsfaconer.

Fordele:

 • Tilpasningsvenlig convexskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet
 • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
 • Fleksibel kobling som tilpasser sig kropskonturerne med en diskret, flad profil

SenSura Mio Convex 2-dels Flex basispladen med en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber. Posen kan skiftes uden at skifte basispladen. Posen klæbes til basispladen ved hjælp af den velkendte Flex-kobling, som er et sikkert koblingssystem, der er fladt, diskret og fleksibelt nok til at tilpasse sig kropskonturerne. SenSura Mio Flex fås i et bredt sortiment af Convex Light basisplader med forudstansede eller opklipbare huller, som kan tilpasses. Poser leveres i en række størrelser, der fås gennemsigtige eller i en Neutral Grå farve, eller endog med et inspektionsvindue, og med koblingsstørrelse med en diameter på 35, 50 eller 70 mm.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleje defineret som de mest ordinerede/solgte stomiprodukter.

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Klæber, hulstr. Klæber, hultype Skål, type Bælte-, ører Ringstr. Antal i, æske
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16471 10-20 mm Opklipbar Light Ja, 4 stk. 35 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16472 18 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 35 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16481 15-30 mm Opklipbar Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16483 15-40 mm Opklipbar Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16484 21 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16485 25 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16486 28 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16487 31 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16488 35 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 50 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16491 15-53 mm Opklipbar Light Ja, 4 stk. 70 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16493 38 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 70 5
SenSura Mio Convex Flex basisplade 2-dels 16494 41 mm Huldiameter Light Ja, 4 stk. 70 5
Luk

Spørgsmål & svar

Udvid for at vise afsnittet med spørgsmål & svar.

Vis detaljer
Luk

Spørgsmål & svar

Spg.: Hvordan giver SenSura Mio Convex den unikke kombination af stabilitet og fleksibilitet?
Sv: SenSura Mio Convex er en tilpasningsvenlig convexskål med unikke integrerede flekslinjer, som giver mere stabilitet og støtte til f.eks. at få stomien til at blive skubbet frem eller holde hudfolder adskilte, men samtidig giver den nødvendige fleksibilitet, så du kan bevæge dig ugeneret og føle dig sikker. SenSura Mio Convex fås i en Blød, Light og Dyb udgave, og de har alle deres egen unikke kombination af fleksibilitet og stabilitet, som passer til forskellige behov for konveksitet. 

 

Spg.: Hvordan opnår SenSura Mio Convex så god en tilpasning til kroppen?
Sv: SenSura Mio Convex er forsynet med en elastisk klæber, der passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens naturlige bevægelser, så en sikker vedhæftning bevares. Den passer endda over brok, ardannelse og hudfolder. SenSura Mio er elastisk ligesom huden, så den strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.

 

Spg.: Hvorfor fremstilles SenSura Mio Convex af tekstil i en Neutral Grå farve?
Sv: Farven på SenSura Mio Convex er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv– hvidt tøj. I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex posen fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr.

 

Spg.: Hvordan kan SenSura Mio Convex reducere ballooning?
Sv: Det cirkelformede filter er designet til at beskytte kullet og membranen mod afføring. Forfilteret reducerer tilstopning, hvilket er blevet påvist at kunne reducere ballooning med 61 %.

 

Spg.: Hvad er fordelen ved Flex koblingen?
Sv: Den velkendte Flex kobling er en flad, fleksibel kobling, der kan tilpasse sig kropskonturerne, og som har en diskret profil. Koblingssystemet er sikkert, behageligt og letanvendeligt.

Luk

Fordele og egenskaber

SenSura Mio Convex Flex basisplade

Slut med at vælge mellem stabilitet og fleksibilitet

Prøv den fantastiske tilpasningsvenlige convexskål
Luk

Slut med at vælge mellem stabilitet og fleksibilitet

Der findes ikke to kroppe, som er ens. Mennesker har forskellige kroppe, som kommer i forskellige størrelser og former,– og formerne ændrer sig i løbet af dagen, når vi bevæger os. Det ’er derfor, det’ er en udfordring at finde et stomiprodukt, som passer.

Fordele

 • SenSura Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber, som giver en sikker vedhæftning* selv til ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem.
 • Den tilpasningsvenlige convexskål med unikke integrerede flexlinjer giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet, så du vil opleve et nyt komfortniveau – uden at gå på kompromis med sikkerheden.
 • Den elastiske klæber betyder, at produktet kan strække sig og trække sig sammen. Hud har en naturlig elasticitet, som hjælper den med at bøje og strække sig, når kroppen bevæger sig. SenSura Mio Convex er elastisk ligesom huden, så den bøjer og strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.

  --------------------

  * Sammenlignet med standardpleje defineret som de mest ordinerede/solgte stomiprodukter.

   
Luk
SenSura Mio Convex Flex basisplade

Optimal diskretion og et ærligt udseende

Oplev det nye posedesign
Luk

Optimal diskretion og et ærligt udseende

SenSura Mio Convex ser anderledes ud end andre stomiposer, da den er designet til at optimere diskretion og have et ærligt udseende.

Fordele

 • I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex posen fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr
 • Farven på SenSura Mio Convex er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv– hvidt tøj.
 • SenSura Mio Convex forsøger ikke at ligne kroppen. Det er et ærligt produkt, et personligt tilbehør, som øger diskretion, så du kan føle dig tryg.
Luk
SenSura Mio Convex Flex basisplade

Filteret giver en bedre nattesøvn.

Opdag det unikke cirkelformede filter
Luk

Filteret giver en bedre nattesøvn.

Har du nogensinde oplevet problemer med ballooning af din stomipose? Det cirkelformede filter har et unikt forfilter, som er designet til at reducere ballooning.

Fordele

 • Forfilterets opgave er at beskytte kullet og membranen, da de to dele er meget sårbare over for afføring. Det cirkelformede filter tilstoppes derfor sjældnere. Luftgennemstrømningen gennem filteret varer længere, og du oplever reduceret ballooning. 
 • Faktisk er det cirkelformede filter blevet påvist at kunne reducere ballooning med op til 61 %. Det cirkelformede filter vil øge diskretion og bidrage til en bedre nattesøvn.
Luk

Videoanimationer

Brugerudsagn

Luk
SenSura® Mio Convex Flex basisplade

Gratis vareprøve

Coloplast SenSura® Mio Convex Flex basisplade

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion