Coloplast® Professional | Masterclasses og arrangementer | Coloplast.dk

Masterclasses & events

Coloplast Professional Webinar

- fokus på peristomale buler 

I webinaret sættes fokus på:

  • Hvor udbredt er peristomale buler blandt patienter og borgere med stomi og hvorfor er det så svært at bremse udviklingen?
  • Hvordan er patienter og borgers livskvalitet?
  • Hvordan bandagerer man bedst peristomale buler og løfter patienter og borgers livskvalitet?
  • Hvordan samarbejder kommune og hospital bedst om patienter og borgere med peristomale buler?

Coloplast masterclasses

Masterclasses er typisk en halv til en hel dags undervisning med en blanding af præsentationer, vidensdeling og praktiske øvelser.

Et hold ved en masterclass vil typisk være en mindre gruppe af sygeplejersker, der sammen med en eller flere specialister dykker ned i specifikke emner.

Kontakt Charlott Stelzer, der står for de uddannelsesmæssige tiltag, for at høre mere om hvilke masterclasses der tilbydes, og hvordan du tilmelder dig.

Send en mail til Charlott. 

Nordisk Konsensus Studie

Det nordiske konsensus studie bygger på Consensus Guidelines, som blev udviklet af Coloplast i samarbejde med mere end 2000 stomisygeplejersker, og som blev publiceret i British Journal of Nursing i 2019.

Studiet undersøger anvendeligheden af Consensus Guidelines og værktøjet Kropsprofil i klinisk praksis og måler på antal lækager og den lækagerelaterede livskvalitet (OLI-score) før og efter ændring i produktløsning. Studiet kører frem til sommeren 2020 i mere end 30 klinikker i alle de nordiske lande.

Coloplast Ostomy Days   

Ostomy Days er et tilbagevendende event, som afholdes af Coloplast. Deltagerne bliver præsenteret for et fagligt program på et højt niveau, som med en blanding af teori og erfaringsudveksling giver mulighed for udvikling, refleksion og ny viden. Ostomy Days henvender sig til sygeplejersker, der arbejder inden for stomiområdet.

I Coloplast har vi et stort ønske om at dele viden og inspirere. Vi har derfor gjort de fulde præsentationer fra Ostomy Days tilgængelige her. Se videnskabelige eksperter dele deres viden om spændende emner på stomiområdet. Dyk ned i de emner, der interesserer dig.

Events   

Events kan være regionale, nationale og internationale, som eksempelvis Ostomy Days. Her samles en større gruppe af sygeplejersker for at blive inspireret af ny viden. Disse events inviteres man til via den lokale kontaktperson i Coloplast Danmark.  

 

Coloplast sponsorerer også en række events arrangeret af tredjepart, som for eksempel ECET eller WCET.

 

Du og din afdeling kan ansøge om økonomisk støtte i forbindelse med disse tredjepart events.

Se ansøgningsproces

 

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion