Aris®

Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Aris er en permanent, syntetisk, midturethral støtteslynge, der er udviklet specifikt til implantation ved brug af transobturatorteknikken. Aris er en minimalt invasiv procedure, der omgår spatium retropubicum og involverer minimale incisioner i huden. Aris er en makroporøs, vævet monofilamentslynge af polypropylen, der reducerer risikoen for infektion og inflammation.


Lav elasticitet og mindre materiale

Aris-slyngen har lav elasticitet på 7,5 %, svarende til kollagenfibre. Det gør, at Aris-slyngen kan justeres nøjagtigt uden stramning. Aris har en tykkelse på 0,3 mm, den mindste af alle slynger på markedet, hvilket fører til mindre implanteret materiale og bedre urethral støtte. (cf. 1)


Ingen sheath eller stramningssutur

Aris-slyngen muliggør enkel og hurtig indsætning, uden sheath eller stramningssutur. Den manglende sheath reducerer procedurens kompleksitet og indgrebets varighed.


Ingen takkede eller fremstående kanter

Aris-slyngen har unikke, varmeforseglede kanter uden takker, hvilket letter passage under implantation og minimerer traume på det omkringliggende væv. Desuden reduceres omfanget af frigjorte partikler kraftigt, hvilket minimerer risikoen for partikelmigration ind i det omkringliggende væv, og inflammationsreaktion. (cf. 1)


Valg af introducer

Aris-slyngesystemet leveres med Aris-slyngen og et sæt på 3 introducere – skrueformede og flad, buet. Aris-introducere er ergodynamiske, hvilket gør dem nemme at holde og føre igennem obturatorrummet. Introducernes lave 3,1 mm profiler er beregnet til at minimere vævsskader under indsætningen og minimere blind passage. (cf. 1)

References:
Data on file- Coloplast

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Kommentar Antal i, æske
Aris® Transobturator Surgical Kit UR3105 Transobturator Surgical Kit, 1.1cm x 60cm Polypropylene Sling w/Flat Curved & Helical Introducers 1
Luk

Alternativer og tilbehør

Supris®

Supris®

Supris Retropubic slynge benytter en letvægtsslynge med lav elasticitet til en retropubisk metode.

Vis Supris®
Se skrivebordsversion