Juridiske aspekter

Læs venligst disse Juridiske aspekter samt Politik om Personoplysninger, før du bruger denne hjemmeside. Ved at gå ind på denne hjemmeside samtykker du i disse vilkår. Såfremt du ikke er enig, bedes du venligst undgå brug af hjemmesiden.

Coloplast koncernen forbeholder sig ret til at slette, ændre eller tilføje til denne hjemmesides indhold på et hvilket som helst tidspunkt og i en hvilken som helst anledning uden først at skulle underrette nogen herom.

Hjemmesiden ejes og er udarbejdet af Coloplast koncernen, hvis hovedsæde er beliggende i Danmark. Coloplast koncernen vedligeholder hjemmesiden til din information. Du er altid velkommen til at browse på hjemmesiden. Du må downloade materiale, som fremkommer på hjemmesiden, dog kun til ikke-kommercielt brug, under forudsætning af, at du respekterer alle ophavsrettigheder, varemærker og andre meddelelser om rettigheder. Dog er du ikke berettiget til på nogen måde at kopiere, reproducere, genudsende, uploade, poste, udsende eller omdele indholdet af denne hjemmeside, hvilket inkluderer tekst, billeder, audio eller video med henblik på offentligt eller kommercielt formål uden skriftlig tilladelse fra Coloplast koncernen. Klik her for at komme i kontakt med vores juridiske afdeling.

 

Coloplasts produkter

De fremviste produkter er muligvis ikke til rådighed i alle lande eller kan være kendt under et andet navn. Brugsvejledninger kan variere fra land til land. Du skal altid konsultere din egen læge og læse vejledningen før brug.

 

Ophavsret

Du bør antage, at alt hvad du ser eller læser på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret, med mindre andet er angivet, og at det kun må bruges i overensstemmelse med disse Juridiske Aspekter. Coloplast koncernen garanterer ikke, at din brug af materiale fra denne hjemmeside ikke vil krænke en tredje parts rettigheder, som ikke er en del af Coloplast koncernen. Billederne enten ejes af eller er brugt med tilladelse til Coloplast koncernen. Brug af disse billeder af enten dig eller enhver anden, der har fået din tilladelse, er forbudt, med mindre andet fremgår specifikt af disse Juridiske Aspekter. Enhver uautoriseret brug af billederne kan være i strid med lovgivning om ophavsret, varemærker, beskyttelse af personoplysninger samt anden lovgivning.

 

E-mails

Enhver form for kommunikation eller materiale, som du måtte sende til hjemmesiden via elektronisk mail eller andet, incl. data, spørgsmål, kommentarer, forslag eller andet er og vil blive behandlet som ikke-konfidentielt og ikke-privatejet. Alt, som du måtte sende, kan anvendes af Coloplast koncernen til enhver brug for eksempel til reproduktion, redegørelser, transmission, offentliggørelse samt opslag. Derudover har Coloplast koncernen ret til at samle og bruge idéer, koncepter, know-how eller teknikker, der fremgår af enhver kommunikation, som du uanset årsag måtte sende til denne hjemmeside, for eksempel udvikling, forarbejdning eller markedsføring af produkter.

 

Information på denne hjemmeside

Den oplyste information på denne hjemmeside må ikke betragtes som en erstatning for lægelig forsorg. Såfremt du har eller tror du har et helbredsmæssigt problem, skal du altid konsultere en autoriseret læge.

 

Varemærker og logo'er

Varemærker og logo'er på denne hjemmeside tilhører Coloplast. Intet på denne hjemmeside kan fortolkes som en tilladelse til nogen til at benytte varemærker på hjemmesiden uden skriftlig tilladelse fra Coloplast koncernen eller fra tredje part, som måtte eje det pågældende varemærke.

 

Links

Denne hjemmeside kan linke til andre hjemmesider, som ikke er under Coloplast koncernens kontrol. Disse links er et tilbud til læserne. Coloplast koncernen er ikke ansvarlig for indholdet af disse hjemmesider og er ikke ansvarlig for skader og tilskadekomster, som måtte opstå som følge af indholdet fra en anden hjemmeside. Links til denne hjemmeside er velkomne. Du må gerne etablere en hypertext til denne hjemmeside, så længe link'et ikke udtrykker eller indikerer, at Coloplast koncernen på nogen måde støtter din hjemmeside. Du må heller ikke inkorporere noget som helst ophavsretligt beskyttet materiale fra denne hjemmeside andetsteds.

 

Kontakt til Coloplast koncernen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende disse Juridiske Aspekter eller vilkårene for denne hjemmeside i øvrigt, er du velkommen til at kontakte Coloplast koncernens juridiske afdeling.

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion