Få træningsplan, brochure og deltag i lodtrækningen om en træningsmåtte 

Har du stomi, så kom i bedre form, og pas på dig selv. Træning af maven kan hjælpe dig til at føle dig stærkere og mere fleksibel, og det er der behov for, når du har stomi. Træning forebygger samtidig stress, giver en følelse af velvære og gavner alle, uanset alder. Coloplast tilbyder lige nu gratis en træningsplan, brochuren "10 gode råd til påsætning og aftagning af klæber" og mulighed for at deltage i lodtrækningen om en træningsmåtte til en værdi af 299 kr. Vi udtrækker en vinder hver uge i hele juni – skynd dig at være med!

 

10 gode råd

Som stomiopereret er det vigtigt at have gode rutiner for påsætning og aftagning af dit stomiprodukt. Med gode rutiner nedsætter du risikoen for hudproblemer og lækage. Vi giver dig derfor vores 10 bedste råd til påsætning og aftagning af dit stomiprodukt. Bestil nu!

Bestil en gratis træningsplan, brochure og deltage i lodtrækningen om en træningsmåtte

OBS: Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at modtage en gratis træningsplan, brochure og deltage i lodtrækningen om en træningsmåtte, hvis du har stomi, og ikke tidligere har modtaget en gratis træningsplan fra os. Der er én træningsplan og brochure pr. person, så længe lager haves.


I hvilket format vil du gerne modtage træningsplan og brochure?*:Samtykkeerklæring

Samtykke til at modtage vareprøver

For yderligere information er du velkommen til at besøge vores privatlivspolitik for marketing her
(*) Skal udfyldes
 
 
 
 

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion