Luk
Find hjemmesiden for dit Coloplast-land
Login to your Coloplast HCP area

For os er service mere end at producere og levere produkter

I Coloplast® er vi dedikerede til at hjælpe mennesker med meget personlige og private lidelser. Det gør vi ved at tilbyde produkter, services og information, som kan gøre hverdagen lettere for de mennesker, der anvender vores produkter. Nedenfor kan du læse mere om de services, vi tilbyder til stomiopererede og til brugere af engangskatetre.

Services til dig med stomi

Coloplast Care er et tilbud til stomiopererede, hvor du kan få gode råd, pålidelig information og inspiration til din din hverdag - lige når det passer dig. 

Som stomiopereret får du som udgangspunkt den leverandør, din kommune har en aftale med. Men du kan også få en fritvalgsordning hos en anden leverandør, f.eks. Coloplast. Det påvirker ikke din bevilling, og det koster dig ikke noget. Alle produkter leveres direkte fra Coloplast i dansk emballage.

Services til dig der anvender kateter

Coloplast Care er et tilbud til brugere af engangskatetre, hvor du kan få gode råd, pålidelig information og inspiration til din hverdag - lige når det passer dig. 

Fritvalgsordningen er tilgængelig for alle kateterbrugere. For dig, som er oplært på SpeediCath® kateter, men ikke kunne få det på bevilling. For dig, som gerne vil prøve SpeediCath. Og for dig, som allerede benytter SpeediCath, men ønsker at få dine katetre leveret direkte fra Coloplast.

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion