Kateter Guiden

Kateter Guiden er en online test, som hjælper dig med at finde et engangskateter, der opfylder dine behov.

Hvis du er tilfreds med dit engangskateter, og det passer ind i din dagligdag, vil du øge dine chancer for at følge de vandladningsrutiner, som din sygeplejerske har anbefalet, og det er vigtigt for dit helbred. Det er derfor vigtigt at vælge et kateter, der opfylder dine behov.

Baseret på 4 enkle spørgsmål hjælper Kateter Guiden dig med at vælge et engangskateter, der opfylder dine individuelle behov. Det kan være nyttigt at tage testen mere end én gang, da du måske har brug for forskellige katetre i forskellige situationer.

Vigtigt!

Du må kun anvende et engangskateter, hvis det er lægeordineret, og du har modtaget grundig oplæring i kateterisation.

Information om Kateter Guiden

Kateter Guiden er en online test for mænd, der hjælper dig med at finde et engangskateter, der opfylder dine behov. Det tager cirka 2 minutter at fuldføre testen. Du vil blive stillet 5 overordnede spørgsmål om dine behov og præferencer i forhold til engangskateterisation. Baseret på dine svar vil vi anbefale dig et eller flere SpeediCath katetre fra Coloplast, som du kan bestille gratis vareprøver på og afprøve hjemme.
Nedenfor kan du se de emner, vi vil spørge ind til:

Care logo

 

Coloplast Care er en service til brugere af engangskatetre, hvor du kan få gode råd, relevant information og inspiration til din hverdag – lige når det passer dig. 
Læs mere om Coloplast Care her

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion