Hvad er et SpeediCath® kateter?

SpeediCath® katetret er et overfladebehandlet kateter. SpeediCath® sikrer dig en hygiejnisk kateterisation, da katetret har en glat, ensartet overflade og samtidig leveres i en steril saltvandsopløsning – klar til brug.

Bestil GRATIS vareprøver på SpeediCath® katetreSamtykkeerklæring

Samtykke til at modtage vareprøver

For yderligere information er du velkommen til at besøge vores privatlivspolitik for marketing her
(*) Skal udfyldes
 

Hvad er et SpeediCath kateter?

Læs videre
Luk

Et SpeediCath® kateter består af et lille rør, der føres ind i blæren gennem urinrøret, når du ikke kan lade vandet på normal vis. Katetrets spids er afrundet og har to små huller, så urinen kan tømmes fra blæren. Du tømmer selv din blære regelmæssigt ved at indføre katetret og fjerne det igen, når din blære er tømt.

Luk

Er SpeediCath katetret overfladebehandlet?

Læs videre
Luk

Katetre bør være overfladebehandlet, som SpeediCath® er det, for at minimere risikoen for infektioner og langsigtede skader på slimhinden i urinrøret. Du kan få katetre, som enten leveres med en gel eller en særlig overfladebelægning, som skal aktiveres med vand. Det undgår du med SpeediCath®. De mest avancerede katetre, som eksempelvis SpeediCath®, ligger allerede i vand og er klar-til-brug, så snart de tages ud af indpakningen.

Luk

Hvad er fordelene ved SpeediCath katetret?

Læs videre
Luk

Fordelene ved SpeediCath® katetre er:

  • Hygiejniske: Katetrene har en glat, ensartet overflade, der minimerer risikoen for skader på urinrøret. Katetrene er overfladebehandlet og klar til brug.
  • Fleksible: De bløde katetre gør det lettere at håndtere og navigere gennem urinrørets anatomi, mens den fleksible og kugleformede spids sikrer en skånsom indføring i urinrøret, også hvis der er forsnævringer eller andre svære passager.
  • Intuitive og lette at anvende.
Luk

SpeediCath kateter er et overfladebehandlet engangskateter med en hydrofil overflade, der er klar til brug, PVC- og phthalatfrit. Katetret er derfor både brugervenligt og miljøvenligt. Alle SpeediCath katetre leveres i en emballage, der indeholder en steril saltvandsopløsning, hvori katetret ligger klar til brug.

SpeediCath® og engangskateterisation hjælper dig til at bevare en sund blære og mindsker risikoen for komplikationer – men der er også andre fordele. For eksempel opnår du kontrol over din vandladning, og det kan give dig en større tryghed og uafhængighed. SpeediCath® forbedrer kort sagt din livskvalitet.

Når du anvender SpeediCath, vil du opleve en større frihed i hverdagen, og du kan planlægge flere sociale aktiviteter. Hvis du skal være væk i mange timer, bør du tænke fremad og planlægge din dag: Skal du for eksempel kateterisere, inden du forlader museet, eller vente, til du kommer til restauranten? Medbring derfor altid ekstra SpeediCath® katetre, når du forlader hjemmet.

SpeediCath® til kvinder og mænd

PM-30018

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion