Supris®

Produktinformation

Produktbeskrivelse

Udvid for at vise produktbeskrivelsen.

Se beskrivelse
Luk

Produktbeskrivelse

Supris er en makroporøs, vævet monofilamentslynge af polypropylen, der reducerer risikoen for infektion og inflammation og muliggør optimal vævsintegration. (cf. 1) Supris kan anlægges på to måder, nedefra-op eller oppefra-ned.


Lav elasticitet og mindre materiale

Supris-slyngen har lav elasticitet på 7,5 %, svarende til kollagenfibre. Det gør, at Supris-slyngen kan justeres nøjagtigt uden stramning. Supris har en tykkelse på 0,3 mm, den mindste af alle slynger på markedet, hvilket fører til mindre implanteret materiale og større urethral støtte. (cf. 1)


Ingen sheath eller stramningssutur

Supris-slyngen muliggør enkel og hurtig indsætning, uden sheath eller stramningssutur. Den manglende sheath reducerer procedurens kompleksitet og indgrebets varighed.


Ingen takkede eller fremstående kanter

Supris-slyngen har unikke, varmeforseglede kanter uden takker, hvilket letter passage under implantation og minimerer traume på det omkringliggende væv. Desuden reduceres omfanget af frigjorte partikler kraftigt, hvilket minimerer risikoen for partikelmigration ind i det omkringliggende væv, og inflammationsreaktion. (cf. 1)


Valg af introducer

Supris-slyngesystemet leveres med Supris-slyngen og to buede introducere. Introducerne er ergodynamiske, hvilket gør dem nemme at holde og føre langs bagsiden af bækkenbenet. Introducernes lave 3,1 mm profiler er beregnet til at minimere vævsskader under indsætningen og minimere blind passage. (cf. 1)

Referencer:

Coloplast data i arkiv

Luk

Produktvarianter

Udvid for at se alle varianter af produktet

Se produktvarianter
Luk

Produktvarianter

Produktnavn Varenr. Antal i, æske
Supris 519562 1
Luk

Alternativer og tilbehør

Aris®

Aris®

Aris benytter en letvægtsslynge med lav elasticitet til transobturatormetoden.

Vis Aris®
Se skrivebordsversion