Bestil Brava® Renseserviet 

Angiv følgende oplysninger for at bestille en vareprøve. Coloplast udleverer én pakke med 15 stk. per person, så længe lager haves.

Samtykkeerklæringen

Samtykke til at modtage vareprøver

For yderligere information er du velkommen til at besøge vores privatlivspolitik for marketing her
*Skal udfyldes

Prøv Brava® Renseserviet - en nem måde til både at rengøre og pleje din hud, når du skifter stomiprodukt

Brava® Renseserviet gør det nemt at rengøre og pleje huden omkring stomien, når du er væk hjemmefra og på farten.

  • Specielt designet til at anvende sammen med stomiprodukter
  • En nem måde at rengøre huden for afføring eller urin, inden du påsætter klæberen
  • Indeholder ikke olie og sæbe, så klæberens vedhæftning påvirkes ikke

6 enkle råd til hudpleje, når du har stomi

1. Hold din hud ren og tør 

Sørg for, at din hud er ren og helt tør, før du anvender dine stomiprodukter. Du kan anvende vand og noget blødt materiale til at rengøre huden omkring din stomi. Som alternativ kan du også anvende Brava® Renseservietter, når du er væk hjemmefra og på farten.

2. Klip klæberen omhyggeligt 

Klip hullet i klæberen så det passer præcist til størrelsen og formen på din stomi.

3. Mål og check ofte 

Det er ret normalt, at formen på din stomi og området omkring stomien ændrer sig med tiden. Hvis du har et brok, er det endnu mere sandsynligt, at det ændrer sig. Det er derfor vigtigt, at du med jævne mellemrum undersøger, om du klipper klæberen i den rigtige form og størrelse, så den passer præcist til din stomi. 

4. Sørg for at klæberen sidder godt fast!  

For at sikre, at stomiposen sidder godt fast og for at undgå lækage, at det vigtigt, at klæberen er i fuld kontakt med huden, og at klæberen tilpasser sig huden omkring stomien. Sæt klæberen på huden og lad derefter en finger løbe rundt om stomien for at sikre en sikker vedhæftning. Fortsæt med at glatte klæberen ud fra stomien og ud mod kanten af klæberen. Det sikrer at klæberen har fuld kontakt med huden.

6. Undersøg, hver gang 

Undersøg din hud og klæberen/pladen, når du tager stomiposen af. Hvis du ser tegn på hudirritation, afføring og urin eller hvis klæberen er opløst, så er det vigtigt at du overvejer: 

Har du haft posen eller pladen på for længe? Har du sat klæberen rigtigt på? Anvender du et produkt med den mest passende klæber? Passer hullet i klæberen til din stomistørrelse?

5. Skift, hvis du er i tvivl  

Skift din pose eller plade, hvis du føler ubehag eller kløe. Prøv, at gøre det til en vane at skifte, før du føler ubehag.

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion