DK OC Fritvalgsordningen - Coloplast Danmark A/S

Fritvalgsordningen Coloplast®

– et alternativ til kommunens leverandør af stomiprodukter

 

Som stomiopereret har du mulighed for selv at vælge din leverandør af stomiprodukter – enten din kommunes leverandør eller en fritvalgsordning, f.eks. hos Coloplast.

 

I Fritvalgsordningen Coloplast får du:

•  Mulighed for at vælge de Coloplast produkter du gerne vil have, som matcher din bevilling fra kommunen

•  Enkel bestilling online eller på telefon hos Coloplast Danmark

•  En vifte af fordele – bl.a. rabat i webshop, fri levering i EU og gratis stomiaffaldsposer

 

Alle produkter leveres direkte fra Coloplast i dansk emballage. Alle SenSura® Mio poser er med filter 500 – Coloplasts mest avancerede filter, der mindsker lugt, reducerer ballooning og dermed hjælper til en bedre nattesøvn.

Dine fordele

Rådgivning

Rådgivning

Vores sygeplejersker har stor erfaring inden for stomi og kan rådgive dig om alt fra forebyggelse af lækage og hudproblemer til klipning af hulstørrelse og gode rutiner. Læs mere
Luk

Sygeplejerskerne sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 8.30 og 16.00,samt efter aftale. Tilbuddet er gratis og er et supplement til den gode rådgivning, du får på stomiambulatoriet og i din kommune.

Luk
Gratis stomiaffaldsposer

Gratis stomiaffaldsposer

Som kunde i Fritvalgsordningen tilbyder vi gratis Coloplast stomiaffaldsposer i samme antal som de stomiposer, du får leveret fra os. Læs mere
Luk

Coloplast affaldsposer sikrer diskret udsmidning af dine stomiposer og -plader og reducerer desuden lugt fra de brugte stomiposer. Coloplast affaldsposer er udviklet særligt til stomibrugere og er nu blevet re-introduceret i en endnu mere miljøvenlig udgave.

Luk
50 % rabat i webshop

50 % rabat i webshop

Måske har du brug for produkter, som du ikke har på bevilling – f.eks. en Brava® Klæbefjerner? Læs mere
Luk

Som Fritvalgskunde hos os kan du frit vælge fra hele vores sortiment af tilbehør og få 50 % i rabat på dine køb. Dette gælder for produkter til eget forbrug.

 

Se vores webshop.

Luk
Gratis levering i hele EU

Gratis levering i hele EU

Skal du ud og rejse, og evt. i en længere periode? Så er det rart at vide, at vi kan levere dine produkter direkte til din destination. Læs mere
Luk

Vi gør det gratis og inden for 7 hverdage fra bestilling. På den måde undgår du besværet med at medbringe en ekstra kuffert med stomiprodukter.

Luk

Sådan fungerer det

Skifter du fra din kommunes leverandør til Fritvalgsordningen Coloplast®, betyder det i praksis, at du flytter din bevilling fra én leverandør til en anden. Din bevilling angiver, hvor mange stomihjælpemidler du er berettiget til og til hvilket beløb, og da bevillingen kun flyttes og ikke ændres, vil det aldrig blive dyrere for din kommune, hvis du skifter leverandør.

Vi tager os gerne af det praktiske

Hvis du vil skifte til Fritvalgsordningen Coloplast, kan vores team tage sig af alt det praktiske, inklusive nødvendig korrespondance med din kommune.

Vil du høre mere om dine muligheder med Fritvalgsordningen Coloplast, så ring til os på 49 11 12 20 eller udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op.


Samtykkeerklæring


(*) Skal udfyldes

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion