Fordele ved katetret SpeediCath® Compact Eve - En perfekt kombination af form og funktion

Trekantet form

Trekantet form

Den trekantede form på SpeediCath® Compact Eve gør katetret nemmere at håndtere og giver et bedre greb under indføring. Læs mere
Luk

Trekantet form for bedre greb

SpeediCath® Compact Eve er det første kateter med en trekantet form. Den trekantede form gør katetret nemmere at åbne og giver dig i det hele taget et bedre greb under indføring. Formen betyder også, at katetret bliver liggende, når det anbringes på en flad overflade, eksempelvis på din håndvask. Længde 8,3 cm.

Klik her for at bestille vareprøver på SpeediCath® Compact Eve

Luk
Elegant og kompakt design

Elegant og kompakt design

Det elegante og kompakte design giver dig en øget diskretion. SpeediCath® Compact Eve ligner slet ikke et kateter. Læs mere
Luk

Elegant og kompakt design for øget diskretion

Vi ved, at diskretion er vigtig for dig. Derfor har vi designet et kateter, der slet ikke ligner et kateter. Katetret kan medbringes, uden at nogen kan se, at du har behov for at bruge et kateter. Katetrets elegante og kompakte udformning er inspireret af kosmetikprodukter, og produktet er ikke større end en mascara eller læbepomade. Vi håber, at vi med SpeediCath® Compact Eve har udviklet et kateter, der gør dig bedre i stand til at leve det liv, som du gerne vil leve. 

Klik her for at bestille vareprøver på SpeediCath® Compact Eve

Luk
 Et-trins-åbning og sikker genlukning

Et-trins-åbning og sikker genlukning

Katetret åbnes og lukkes nemt i én bevægelse. Læs mere
Luk

Et-trins-åbning, for lettere håndtering og sikker genlukning

Katetret kan åbnes i begge retninger med et enkelt vrid. SpeediCath® Compact Eve er klar til brug takket være den unikke overflade og den sterile saltvandsopløsning, som katetret ligger i, i emballagen. Efter brug kan katetret genlukkes – også i et enkelt vrid – og det er således let for dig enten at smide katetret væk eller tage med dig efter brug.

Katetret har også en integreret konnektor til urinpose. Når katetret åbnes, kommer konnektoren til syne, og du kan koble din urinpose på. 

Klik her for at bestille vareprøver på SpeediCath® Compact Eve

Luk

Hvis du ønsker at prøve fordelene ved SpeediCath® Compact Eve, så kan du bestille gratis vareprøver nedenfor.

Vi sender SpeediCath® Compact Eve katetre direkte til dig, i en diskret pakke.Samtykkeerklæring

Samtykke til at modtage vareprøver

For yderligere information er du velkommen til at besøge vores privatlivspolitik for marketing her
(*) Skal udfyldes
 

Mere information til dig der anvender kateter

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Undrer du dig over, hvordan katetret fungerer, eller hvorfor det ser ud, som det gør? Læs mere om SpeediCath® Compact Eve nedenfor. Ting, der er gode at vide
Luk

SpeediCath® Compact Eve – spørgsmål og svar

Hvordan åbnes katetret? 

Når du skal åbne katetret, brydes forseglingen ved at dreje håndtaget enten til højre eller til venstre. Træk håndtaget ca. 2 cm opad, indtil du mærker modstand. Åbn katetret helt ved at fortsætte med at trække håndtaget opad.

Det er vigtigt, at du ikke vipper hylstret frem og tilbage, men i stedet trækker det lige opad.   

 

Er katetret klar-til-brug?

Ja, SpeediCath Compact Eve er klar-til-brug takket være katetrets unikke overfalde samt den sterile saltvandsopløsning, som katetret ligger i. 


Hvorfor er katetret trekantet?

Den trekantede form gør det nemmere at håndtere katetret. Det giver dig et bedre greb under indføringen og mindsker dermed risikoen for, at du komme til at røre ved katetret under indføringen. Den trekantede form betyder også, at katetret ligger stabilt og stille, selv på en glat overflade, som eksempelvis en håndvask.


Hvorfor er håndtaget så kort?

Den korte længde på kateterhåndtaget er med til at sikre en god hygiejne. Med det korte håndtag er det simpelthen lettere at komme til, uden at ramme toiletsædet, når man kateteriserer sig siddende på toilettet.


Hvilke størrelser fås katetret i?

SpeediCath Compact Eve findes i størrelserne Ch10, Ch12 og Ch14.


Er katetret langt nok til at tømme blæren?

SpeediCath Compact Eve er 8,3 cm langt. Det kvindelige urinrør er 3-5 cm langt, og derfor er katetret langt nok til langt de fleste kvinder.


Indeholder produktet PVC eller pthalater? 

Nej, produktet er PVC- og pthalatfrit.

 

Hvordan kan jeg se, at katetret har været brugt?

Forseglingen brydes, når man åbner katetret. Så, når SpeediCath Compact Eve har været åbnet, og forseglingen altså er brudt, er der slet ingen modstand, når man drejer på håndtaget. 


Er katetret let at bortskaffe efter brug?

Ja. SpeediCath Compact Eve kan genlukkes efter brug i blot et enkelt vrid. Dette gør katetret mere diskret og hygiejnisk at tage med efter brug, eller når du skal bortskaffe det. 


Har katetret integreret konnektor til urinpose? 

Ja. Når du åbner SpeediCath Compact Eve, kommer der en posekonnektor til syne, som kan bruges til at koble en urinpose til katetret. Posen skal tages af katetret efter brug, før katetret kan genlukkes. 

Luk

Hør, hvad andre kvinder synes om katetret

SpeediCath® Compact Eve

 

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion