SenSura® Mio - tilpasser sig kroppen, uanset din kropsform

Med lanceringen af SenSura Mio er vores sortiment komplet. Det vil sige, at vi nu har en specifik løsning til dig, uanset om du har en flad, indad eller udadvendt kropsprofil. Fællestræk for SenSura Mio produkterne er den elastiske klæber, det unikke Cirkel Filter og de grå designer-poser. Kombineret giver disse fordele diskrete og komfortable produkter – så du kan føle dig tryg og sikker i din hverdag. Læs mere nedenfor.

 

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige produkt 

Vi har gjort det nemt for dig at finde det rigtige produkt til din kropsform. Kontrollér, hvilken klæber der passer dig ved at klikke på flad, indadvendt eller udadvendt kropsform nedenfor.

Hvilken slags kropsform har du?

Tryk på din kropsform, og se hvilket produkt vi anbefaler til dig.

Området omkring stomien er mere eller mindre i samme niveau med maven, selvom selve huden godt kan være ujævn. Jeg har en flad kropsform
Luk

SenSura® Mio

Hænder trækker i en basisplade

SenSura® Mio Flad

SenSura Mio passer til en flad kropsform. Fordelen ligger i klæberens elasticitet. Ligesom huden er SenSura Mio elastisk. Den bøjer og strækker sig, når du bevæger din krop. Produktet forbliver på plads og bidrager til sikkerheden i din hverdag. Fås i 1-dels og 2-dels produkter med Click og klæberkobling.

Luk
Området omkring stomien skaber en fordybning.


Jeg har en indadvendt kropsform
Luk

SenSura® Mio Convex

Finger trykker ned på basispladen, så fleksibiliteten ses tydeligt

SenSura Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem.

Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer. Fås i 1-dels og 2-dels produkter med Click og Flex-kobling.

Luk
Området omkring stomien hæver sig som en top.


Jeg har en udadvendt kropsform
Luk

SenSura® Mio Concave

Kropsprofil hvor huden omkring stomien går udaf

SenSura® Mio Concave

SenSura® Mio Concave er den første klæber, der er specielt designet til mennesker med en udadvendt kropsform. Den buede og stjerneformede hudplade er specielt udviklet til at passe over brok og buler, hvilket reducerer folder og kanaler. Fås i 1-dels og 2-dels produkter med Click og Flex-kobling.

Luk

PM-17267

PM-18698

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion