Har du stomi, så vælg Coloplast® som leverandør

Med Fritvalgsordningen har du mulighed for at vælge Coloplast som leverandør. Det er et tilbud til dig, som altid ønsker Coloplasts produkter i dansk emballage. Du får også din egen personlige rådgiver, som du kan ringe til, hvis du får brug for hjælp. Alle produkter leveres direkte til dig, og husk, at vi altid matcher din bevilling - det betyder ingen meromkostning for dig eller din kommune.

Dine fordele

✔️ Altid SenSura® Mio poser med filter 500

Læs mere
Luk

Vi leverer altid SenSura® Mio poser med filter 500 – Coloplasts mest avancerede filter, der mindsker luft i posen og lugtgener og dermed medvirker til en bedre nattesøvn. Alle produkter er i dansk emballage.

Luk

✔️ Original dansk emballage

Læs mere
Luk

Alle produkter leveres direkte fra Coloplast til dig i original, dansk emballage. Her er ingen udenlandsk tekst på æskerne.

Luk

✔️ Gratis lugtreducerende stomiaffaldsposer

Læs mere
Luk

Vi ved, hvor vigtig en god affaldspose er, når man skifter sine stomiposer. Derfor tilbyder vi gratis, vores lugtreducerende stomiaffaldsposer med hver levering. Du får affaldsposer i samme antal som dine stomiposer, så du har en affaldspose til hvert skift.

Luk

✔️ Ingen meromkostninger – vi matcher altid din bevilling

Læs mere
Luk

Det vil aldrig blive dyrere at skifte leverandør til Coloplast, når du fortsætter med de stomiprodukter, du har på din bevilling – hverken for dig eller for din kommune. Det garanterer vi.

Luk

✔️ Din egen personlige rådgiver

Læs mere
Luk

Når du vælger Coloplast som leverandør får du din egen personlige rådgiver, som byder dig velkommen på telefonen og introducerer dig til bestilling, levering og vores fordele. Du kan kontakte din personlige rådgiver alle hverdage mellem 8.30 og 16.00 på telefon eller mail.

Luk

✔️ Fri adgang til rådgivning hos vores erfarne sygeplejersker

Læs mere
Luk

Oplever du lækage, hudirritation, eller har du et spørgsmål til brugen af dit produkt, så har du fri adgang til rådgivning hos vores sygeplejersker, der alle har mange års erfaring med at rådgive stomiopererede.  

Luk

✔️ Enkel bestilling på telefon eller online

Læs mere
Luk

Vi tilbyder bestilling, som passer til dig. Du kan enten bestille online eller på mail hele døgnet. Eller du kan ringe til din rådgiver alle hverdage mellem 8.30 og 16.00 og bestille dine produkter. Bestiller du altid præcis det samme, kan vi også arrangere, at du får leveret dine produkter helt automatisk i et fast tidsinterval, fx hver tredje måned.

Luk

✔️ Gratis levering til udvalgte lande i EU

Læs mere
Luk

Skal du rejse, eller har du et længere udlandsophold planlagt? Vi tilbyder gratis levering af dine stomiprodukter til udvalgte lande i EU, så du ikke behøver at medbringe en ekstra kuffert til dine produkter. Alt du skal gøre, er at bestille 7 hverdage, før du ankommer til din destination.

Luk

✔️ Hurtig, pålidelig og diskret levering

Læs mere
Luk

Bestiller du inden kl. 14.00, bestræber vi os på at levere dine stomiprodukter allerede næste dag. Vi leverer med GLS eller PostNord og vi betaler fragten. Du modtager altid dine stomiprodukter i neutrale, diskrete kasser uden logo direkte til din dør med GLS.

Luk

✔️ 50 % rabat på tilbehørsprodukter i Coloplast webshop

Læs mere
Luk

De fleste stomitilbehørsprodukter får du på bevilling, men de produkter, som du godt kan lide at bruge, men ikke har på din bevilling, kan du købe i Coloplast webshop og få 50 % rabat på. Det gælder selvfølgelig produkter til eget forbrug.

Luk

Sådan får du Coloplast som leverandør

Alle har ret til at vælge den leverandør af stomiprodukter, de ønsker, uanset hvad de har på deres bevilling. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ring til os på 49 11 12 20, eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig.


Samtykkeerklæring

Samtykke til rådgivning

(*) Skal udfyldes

Få din egen personlige rådgiver

Hvis du vælger Coloplast som leverandør, så får du din egen personlige rådgiver, som du kan kontakte alle hverdage på telefon 49 11 12 20 mellem 8.30 og 16.00.

Mere end 60 års erfaring med at hjælpe stomiopererede

I Coloplast har vi mange års erfaring med stomiprodukter. Vi opfandt og producerede verdens første stomipose tilbage i 1957 og har siden da forsket og udviklet løsninger til mennesker med stomi i hele verden. Vi lytter meget til brugernes behov og sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet samt service og rådgivning, der er tilpasset den enkeltes individuelle behov.

 

 

PM-16466

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion