Samarbejdspartnere

RYK

RYK - Rygmarvsskadede i Danmark er en landsdækkende organisation for mennesker med rygmarvsskader og deres familier. Læs mere om Coloplasts samarbejde med RYK
Luk

Coloplast Danmark samarbejder med RYK

Coloplast har et tæt samarbejde med brugerne i udviklingen af produkter, både med enkelte brugere og med patientforeningerne, eksempelvis via et mangeårigt samarbejde med RYK – Rygmarvsskadede i Danmark, som er en specialkreds indenfor Dansk Handicap Forbund.

Coloplast deltager aktivt i mange af RYK's aktiviteter, f.eks. på sommerkursus, seminarer og temadage. Coloplast afholder desuden jævnligt RYK's generalforsamling.

 

Coloplast og RYK samarbejder også efter nærmere aftale om forhold, hvor der i forhold til lovgivning eller administration af lovgivning er fælles interesser. I samarbejdsaftalen mellem RYK og Coloplast er det præciseret, at samarbejdet bygger på gensidig respekt for parternes respektive roller, hvor RYK arbejder uafhængigt for medlemmernes interesser, og hvor Coloplast arbejder for virksomhedens kommercielle interesser. Medlemmer af RYK bidrager også i forskellige sammenhænge med input og ideer til Coloplast, der kan bruges i udviklingen af nye produkter.

Coloplast og RYK ønsker åbenhed om samarbejdet, og begge parter er altid åbne overfor henvendelser og spørgsmål til samarbejdet.

 

Læs mere om RYK på deres hjemmeside

Luk

COPA

Stomiforeningen COPA er den danske stomiforening. De varetager interesser for stomi- og reservoiropererede samt personer med sygdomme, der kan føre til anlæggelse af stomi/reservoir. Læs mere om Coloplasts samarbejde med COPA
Luk

Coloplast Danmark samarbejder med COPA

Coloplast Danmark A/S har et tæt samarbejde med brugeren i udviklingen af produkter, både med enkelte brugere og patientforeningen COPA. Derudover deltager Coloplast aktivt i flere af COPA`s aktiviteter. Coloplast og COPA samarbejder også om information og oplysning til gavn for brugeren. Eksempelvis er COPA altid en vigtig del af de aktiviteter, som Coloplast afholder for brugerne, hvilket er til gavn for begge parter. Vores samarbejde bygger på gensidig respekt for parternes respektive roller, hvor COPA arbejder uafhængigt for medlemmernes interesser, og hvor Coloplast arbejder for virksomhedens kommercielle interesser.

 

Se mere på COPA's hjemmeside 

Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion