Coloplast Heal

CP_Icon_Exlamation_Mark

Coloplast HEAL flytter til et nyt system d. 30.6.21, og det gamle system lukker ned. Certifikaterne for dine gennemførte moduler vil ikke være tilgængelige i det nye system, og du skal derfor downloade dem, før systemet lukker ned.

Du skal tilmelde dig for at få adgang til e-learning-modulerne i det nye system, klik her for at tilmelde dig insert hyperlink to landing page)

Kontakt venligst heal_dk@coloplast.com med eventuelle spørgsmål.

 

 

      

Coloplast HEAL er et globalt uddannelsesprogram for sundhedsfaglige, der arbejder med sår. Programmet stiler efter at øge viden om moderne sårhelingsprincipper og dermed forbedre behandlingen for patienter. Programmet er gratis og en del af vores fortsatte ønske om at styrke uddannelse og viden inden for sårbehandling.

HEAL E-learning moduler

HEAL programmet omfatter en række uddannelsesmoduler inden for forskellige områder af sårbehandlingen. Hvert modul er udviklet i samarbejde med internationale såreksperter, og indholdet er godkendt af EWMA (European Wound Management Association).

 

De første 5 moduler er klar på dansk, og resten kommer til løbende i løbet af 2016 og 2017.

HEAL programmet i Danmark

Kontakt os for mere information om Coloplast HEAL

Din profession*Coloplast respekterer den personlige information og vil beskytte fortroligheden i de oplysninger, du giver.
Samtykke til bestilling
* Skal udfyldes

EWMA partnerskab

Vi tilbyder uddannelsesmateriale af høj kvalitet, som er innovativt, peer reviewed og omfattende, udviklet i tæt samarbejde med EWMA.

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion