Faglige artikler

Faglige artikler dækker emner, såsom ”Patienter får hjælp til at fjerne fysiske barrierer og fastholde behandlingen” og ”Vis patienten vejen til accept ”. Nye emner er ofte inspireret af forelæserne ved Coloplasts events, fx Continence Days. Herunder finder du et udvalg af artikler.

UVI-risikofaktor-model:

En holistisk forståelse af urinvejsinfektioner

I denne artikel beskriver vi baggrunden for udviklingen af UVI-risikofaktor-modellen og undersøger modellens fokusområder, og hvordan den anvendes til diagnosticering, behandling og til at nedbringe forekomsten af urinvejsinfektioner hos voksne med neurogen dysfunktion i de nedre urinveje.

Patienter får hjælp til at fjerne fysiske barrierer og fastholde behandlingen

Denne artikel handler om de misforståelser, som patienterne typisk har vedrørende deres anatomi, og den viser, hvordan misforståelserne kan blive en forhindring for at acceptere og fastholde RIK.

Side fra artiklen hvor vi ser en hverdagssituation med læge og patient

Vis patienten vejen til accept

Udover de fysiske barrierer for kateterisation kan patienterne også have psykiske barrierer, som skal bearbejdes. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad Coloplasts undersøgelse viser om disse hindringer, og hvordan du kan hjælpe patienterne med at overvinde dem.

Effektiv træning i selvkateterisation

Udover at tage dig af patienternes fysiske og psykiske barrierer i forbindelse med selvkateterisation er det også vigtigt at give en effektiv oplæring for at sikre fastholdelse af kateterisationen. Denne artikel viser, hvordan du kan få mest muligt ud af den oplæring, som du giver, og dermed give patienterne den selvtillid, der skal til for at udføre og overholde behandlingen. 

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion