Coloplast® Professional | Masterclasses & events kontinens| Coloplast.dk

Masterclasses & events

Coloplast Professional Webinar

- fokus på Urinens Mikrobiom samt Sundhed, Sygsom & Seksualitet 

Webinaret sætter Urinens Mikrobiom samt Sundhed, Sygdom & Seksualitet øverst på agendaen, og du vil høre:

  • Indlæg af Chairman Susanne Vahr Lauridsen, klinisk sygeplejespecialist, ph.d., Urologisk Klinik, Rigshospitalet 
  • Indlæg om Urinens Mikrobiom af Louise Arenholt, lektor, læge, ph.d.,Center for Klinisk Forskning, Regionshospital Nordjylland & Aalborg Universitet samt gynækologisk & obstetrisk afdeling, Regionshospital Nordjylland
  • Sundhed, Sygdom & Seksualitet af Christian Graugaard, professor, læge, ph.d., exologisk Forskningscenter, Klinisk Institut Aalborg Universitet

Coloplast masterclasses

Masterclasses er typisk en halv til en hel dags undervisning med en blanding af præsentationer, vidensdeling og praktiske øvelser.

Et hold ved en masterclass vil typisk være en mindre gruppe af sygeplejersker, der sammen med en eller flere specialister dykker ned i specifikke emner.

Kontakt Charlott Stelzer, der står for de uddannelsesmæssige tiltag, for at høre mere om hvilke masterclasses der tilbydes, og hvordan du tilmelder dig.

Send en mail til Charlott. 

Coloplast Continence Days   

Continence Days er et tilbagevendende event, som afholdes af Coloplast. Deltagerne bliver præsenteret for et fagligt program på et højt niveau, som med en blanding af teori og erfaringsudveksling giver mulighed for udvikling, refleksion og ny viden. Continence Days henvender sig til sygeplejersker, der arbejder inden for kontinensområdet.

I Coloplast har vi et stort ønske om at dele viden og inspirere. Vi har derfor gjort de fulde præsentationer fra Continence Days tilgængelige her. Se videnskabelige eksperter dele deres viden om spændende emner på kontinensområdet. Dyk ned i de emner, der interesserer dig.

Events   

Events kan være regionale, nationale og internationale, som eksempelvis Continence Days. Her samles en større gruppe af sygeplejersker for at blive inspireret af ny viden. Disse events inviteres man til via den lokale kontaktperson i Coloplast Danmark.  

 

Coloplast sponsorerer også en række events arrangeret af tredjepart, som for eksempel NoSCoS.

 

Du og din afdeling kan ansøge om økonomisk støtte i forbindelse med disse tredjepart events.

Se ansøgningsproces

Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion