Sundhedsøkonomi

Vigtigheden af økonomi i kontinenspleje

For at tilbyde de bedste produkter inden for de budgetmæssige rammer er sundhedspersonale nødt til at se på de samlede omkostninger ved kontinenspleje. Omkostninger og fordele forbundet med kontinenspleje
Luk

Vigtigheden af økonomi i kontinenspleje

Det primære mål for sundhedssystemet er at forbedre sundheden. De fleste sundhedsinstitutioner drives dog med årlige budgetter, der primært fokuserer på større patientgrupper end dem, der har brug for kontinenspleje. Dette øger risikoen for, at patienter, som har brug for kontinenspleje, er nødt til at stille sig tilfreds med billige løsninger.

De samlede behandlingsomkostninger

Omkostningerne til kontinenspleje inkluderer ikke blot enhedsprisen på de enkelte produkter, men også omkostningerne forbundet med de helbredsmæssige komplikationer, der kan opstå over tid. For at finde frem til det bedste produkt inden for en given budgetramme er det derfor yderst vigtigt at se på de samlede behandlingsomkostninger.

Inden for kontinenspleje skaber Coloplast værdi ved at reducere antallet af komplikationer. Det betyder færre hospitalsindlæggelser, lavere overordnede omkostninger til lægebehandling og en bedre livskvalitet for patienter.

Luk

Hvorfor vælge Coloplast kontinensprodukter?

Hos Coloplast lytter vi nøje til brugerne for bedre at forstå deres behov. Derved kan vi konstant udvikle nye og bedre måder at gøre tingene på og bringe de bedste idéer til markedet. Vores mål er at gøre livet lettere for mennesker med meget personlige og private lidelser Sådan vælges Coloplast kontinensprodukter
Luk

Brugerdrevet innovation siden 1954

Mennesker med kontinensproblemer og sundhedspersonale står stadig over for store udfordringer hver dag. For at løse de udfordringer samarbejder vi tæt med begge disse grupper for at finde frem til bedre løsninger.
 

Brugerdrevet innovation

For bedre at forstå de daglige rutiner og udfordringer, som mennesker der anvender katetre, urinposer, uridomer eller irrigationssystemer står over for, besøger vores udviklingsafdeling brugerne og følger deres daglige aktiviteter og rutiner nøje. Denne proces hjælper os med at forstå deres udfordringer og omsætte deres behov til effektive løsninger. 

 

Vi har lyttet og svaret siden 1954

Nært samarbejde med sundhedspersonale og mennesker, som anvender vores produkter, er ikke noget nyt hos Coloplast. Den måde, vi arbejder på i dag, startede faktisk allerede i 1954. Elise Sørensen var en hjemmesygeplejerske. Hendes søster, Thora, var lige blevet stomiopereret og var bange for at gå ud, fordi hun frygtede for lækager, mens hun var ude blandt andre. Derfor udviklede Elise verdens første klæbende stomipose, hvilket gav Thora – og tusindvis af mennesker i samme situation– chancen for igen at føre et normalt liv. En simpel løsning med stor betydning. 

Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion