Erektil dysfunktion hos mænd

Erektil dysfunktion er en almindelig medicinsk tilstand, som kan behandles. En yderst effektiv og tilfredsstillende løsning er et penisimplantat. De er enten oppustelige eller formbare og styres af patienten, så der opnås en effektiv erektion. Læs mere om erektil dysfunktion
Luk

En ud af fire mænd over 60 år oplever en eller anden form for erektil dysfunktion. Der findes mange forskellige former for behandling, f.eks.: oral behandling, intrauretral behandling, injektionsbehandling og vakuumanordninger.

En yderst effektiv og tilfredsstillende løsning er et penisimplantat. Hvert år får cirka 20.000 mænd på verdensplan deres seksuelle forhold i gang igen ved at bruge en sådan anordning.

 

Sådan gøres livet lettere

Coloplast har gjort livet lettere for mænd med erektil dysfunktion i over 35 år.

Vores innovative produkter og tjenester bidrager til at opfylde forskellige typer behov - fra en implanterbar 1-dels penisprotese til vores avancerede 3-delte og oppustelige penisproteser (IPP) i Titan®-serien.

Lær mere om Coloplasts løsninger til erektil dysfunktion.

Luk

Produkter

Oppustelig penisproteser

Oppustelig penisproteser

Fremstillet af silikone og Bioflex® – en smidig, men slidstærk biopolymer, der emulerer den naturlige erektions udseende og formåen – begge Coloplasts oppustelige Titan-penisproteser får høje karakterer af patienterne. Lær mere om vores oppustelige penisprotese
Luk

Litteraturhenvisninger

1. Data i arkiv.

2. Köhler TS, Carrion R, et al. Initial evaluations for enhanced Coloplast Titan inflatable penile prosthesis: Results of a multicenter questionnaire. Presented at ISSM/SMS 2012 Annual Meeting, Chicago, IL, USA. August 2012.

3.Hakky TS, Bradley P, et al. 3D reconstruction of the corpus cavernosum with comparative 3D analysis of the inflatable penile prosthesis. Presented at ISSM/SMS 2012 Annual Meeting, Chicago, IL, USA. August 2012.

Coloplast Titan® og Titan® OTR (one touch release) oppustelige penisproteser er uafhængige, væskefyldte systemer, der består af:

 • Et reservoir (anbragt i mave regionen)
 • To peniscylindre
 • En pumpe

Alle dele tilsluttes med silikoneslanger. Titan-implantaterne er også MR-betingede og latexfri.

Stor tilfredshed blandt patienter

Begge Titan-implantater har væsentlige forbedringer sammenlignet med tidligere modeller og får høje karakterer fra patienter for deres stivhed, omkreds og for at være nemme at skjule. Andre egenskaber, der gør Titan-implantaterne lette at bruge, er:

 • Bioflex-materialet giver uovertruffen cylinderstyrke (1)
 • Patenteret Lock-out™-sikkerhedsventil, der er konstrueret til at forebygge automatisk oppustning (1)
 • Hydrofil belægning øger absorption af vandig opløsning til støtte for kirurgisk anlæggelse (1)
 • One Touch Release (OTR) giver let og ubesværet deflation af anordningen (1)
 • Nulvinkel-indgangsslanger med proksimal basis letter den kirurgiske anlæggelse (2)
 • Blød og formbar spids designet til en veltilpasset anatomisk anlæggelse (cf 3)

Lær mere om Titan-penisimplantater

Luk
Formbar penisprotese

Formbar penisprotese

Genesis® formbar penisprotese er let og brugervenlig for patienten at anvende. Det er den eneste formbare penisprotese, der har en hydrofil belægning, hvilket muliggør absorption af vandige opløsninger og letter kirurgisk anlæggelse. Lær mere om vores formbare penisprotese
Luk
Formbar penisprotese

Den formbare Genesis-penisprotese giver ikke blot simple løsninger til kirurger, men er også en enkel løsning til patienter, der har problemer med finger- eller håndbehændighed, træthed i håndmuskler eller begrænset rækkevidde og bevægelsesevne.

Hydrofil belægning

Det er den eneste formbare penisprotese med en hydrofil belægning, hvilket letter absorption af vandige opløsninger, som implantatet opblødes i. Det gør kirurgen bedre i stand til at tilpasse den vandige opløsning til patientens behov og letter den kirurgiske anlæggelse.

Andre egenskaber omfatter:

 • Ingen fjedre, kabler eller bevægelige indvendige dele, der kan bringe pålideligheden i fare
 • God styrke i den distale stavkolonne hjælper med at forhindre pukler
 • Positioneringsevne forhindrer praktisk talt tilbagespring
 • Trimbar brugertilpasning, så den passer til den enkeltes længde
 • Let at samle 

Lær mere om Genesis formbar penisprotese

Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion