Urininkontinens hos mænd

Coloplasts Virtue®-slynge til mænd er en minimalt invasiv enhed til urininkontinensbehandling, som er effektiv til behandling af mild, moderat eller svær stress-inkontinens (SUI) hos mandlige patienter. Læs mere om vores løsninger til urininkontinens
Luk

Over 2 millioner mænd lider af inkontinens, ofte knyttet til et medicinsk problem eller behandling, der involverer prostatakirtel: forstørrelse (godartet forstørret prostata, BPH) eller fjernelse af prostata på grund af kræft. Typen af inkontinensdiagnose vil bestemme den rigtige behandling, som kan omfatte adfærdsmæssige ændringer, medicin og/eller operation.

Coloplasts Virtue-slynge til mænd er en minimalt invasiv kvadratformet slynge til behandling af mild til svær stress-inkontinens (SUI) hos mandlige patienter.

Klik her for at lære mere om Coloplasts løsninger til urininkontinens 

Luk

Produkter

Virtue®-slynge til mænd

Virtue®-slynge til mænd

Virtue er den eneste slynge til mænd, der bruger en firearmet metode til at lette stress-inkontinens. Lær mere om vores slynger til mænd
Luk

Coloplasts Virtue®-slynge til mænd er en minimalt invasiv enhed til urininkontinensbehandling, som er effektiv til behandling af mild, moderat eller svær stress-inkontinens (SUI) hos mandlige patienter. Virtue kombinerer teknologisk avanceret design, konstruktion og materialer med en kirurgisk metode og udgør en potentielt mere sikker og effektiv behandlingsløsning sammenlignet med andre slynger til mænd og endog muligvis kunstige lukkemuskler til urinrøret (AUS).

  • Unik firearmet metode
  • 100 % monofilament polypropylen-net modstår traktion og tillader fuldstændig indgroning af væv
  • Indfører (leveres med Virtue-slyngesystem for mænd) letter korrekt positionering under operation
  • Giver både ventral urinrørselevation og distal kompression, hvilket giver en langstrakt urinrørskompression
  • Ingen knogleskruer
Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion