Nedre urinveje

Behandling af dysfunktion i de nedre urinveje

Coloplast tilbyder en bred vifte af produkter, der er specialudviklet til at behandle dysfunktion i de nedre urinveje. Læs mere
Luk

Vores brede sortiment omfatter hele rækken af engangs- og kirurgiske anordninger til håndtering af prostatalidelser, lige fra diagnose (biopsi med kanyler og biopsipistoler) til behandling (prostatakatetre, postoperative poser). Vores løsninger leveres i diverse materialer for at imødegå endog meget specifikke krav. Det nyeste Hydro X-Flow prostatakateter er et godt eksempel på, hvordan Coloplast anvender innovation for at opfylde medicinske behov, idet en hydro-coating på en silikonekrop gør kateteret meget let at anvende.

 

Engangsanordninger

Vores sortiment af engangsudstyr - specielt designet og fremstillet til varetagelse af blæretømning - opfylder alle behov for håndtering af disfunktionel tømning. Vores serie af Foley katetre à demeure med indlægningstider på op til 12 uger er specielt tilpasset til at behandle blæretømningsproblemer. 

Coloplast-løsninger til de nedre urinveje kan også anvendes til udførelse af suprapubisk drænage via produkter som vores ‘Cystodrain Integral’, hvor et indbygget ballonkateter gør indføring og udtagning let og ubesværet.

prostatakateter

 

Behandling af blæredysfunktion

Blæredysfunktioner såsom overaktiv blære (OAB) kan behandles ved hjælp af BoNee, vores dedikerede blæreinjektionskanyler. Disse er udviklet i partnerskab med læger med henblik på at afgive medicin med lav viskositet lige dér, hvor der er behov for det i blærevæggen.

BoNee blæreinjektionsnålBlæreudløbsobstruktion, urethral blokering og andre urologiske tilstande kan også behandles med Coloplast-produkter.

Alt vores udstyr er udviklet til at være let at anvende og fjerne med sikker og intuitiv håndtering og en fremragende tilpasningsevne.

Luk

Produkter og behandlingsmuligheder

Kontinensbehandling på hospital

Kontinensbehandling på hospital

Det er yderst vigtigt, at blæren drænes korrekt for at opnå effektiv behandling. Coloplast kateter giver en bred vifte af muligheder for udvidelse, dræning, vanskelig kateterisation og nøddræning. Løsninger til håndtering af blæredræning
Luk

Håndtering af blæretømning er det første trin, når urin skal drænes. Til at bistå blæretømningen tilbyder Coloplast en bred vifte af løsninger – hver især skræddersyet til patientens behov og forskellige hasteniveauer.

Daglig praksis kan styres via vores sortiment af Foley-katetre, som er tilgængelige i flere forskellige størrelser og former.

 

Omfattende sortiment

Til varetagelse af vanskelig kateterisation og strikturhåndtering har vi et stort udvalg af innovative udvidelsesanordninger, herunder bougier, katetre uden ballon og specialkatetre.

Hvis der er behov for nødtømning af blæren, kan den suprapubiske punkturteknik anvendes. Vores suprapubiske sæt spænder fra sæt med splitbart metaltrokart til splitbart plastiktrokart. Vi understøtter alle teknikker og tilbyder helt unikke funktioner, såsom en indbygget ballon der giver større effektivitet og patientkomfort.

 

Supraflow


Luk
Godartet forstørret prostata

Godartet forstørret prostata

Godartet forstørret prostata er en almindelig medicinsk patologi, som kan behandles. Der findes forskellige behandlingsmuligheder, alt efter patientens tilstand og anamnese. Valgmuligheder for behandling
Luk

Godartet forstørret prostata (BPH) er den ikke-maligne proliferation af epitelceller og stromaceller i prostatakirtel. Det er en gradvist progressiv, histologisk ændring, der fører til udvidelse af prostata, først og fremmest hos ældre mænd. Forekomsten af histologisk BPH anslås at være 90 % hos mænd i 70'erne.

BPH fremstår almindeligvis med hindrende og irritative nedre urinvejssymptomer, herunder ufuldstændig tømning, en svag urinstråle og tøvende eller hyppig vandladning, stærk vandladningstrang, natlig vandladning og inkontinens. Tilstanden diagnosticeres på grundlag af patientens kliniske anamnese og fund fra følingsundersøgelse af endetarm (DRE), der bekræftes ved ultralydsundersøgelse og prostatabiopsi.

Coloplast er en af de store leverandører af løsninger på dette område gennem sit omfattende udvalg af prostatakatetre i forskellige materialer, former og størrelser. Innovative Porgès Coloplast løsninger giver betydelige fordele, herunder en mere komfortabel kateterindføring og -udtagning, og teknologier, der muliggør tømning af blæren efter transurethral resektion af prostata eller blæretumorer. 

prostatakateterprostatakatetre


Lær mere om produkter til godartet forstørrelse af prostata fra Coloplast

Luk
BoNee-blæreinjektionsnålen

BoNee-blæreinjektionsnålen

BoNee-nålen bruges til at levere injicerbare materialer såsom botulinumtoksin i urinblærevæggen under transuretrale endoskopiske procedurer. Lær mere om blæreinjektionsnåle
Luk

Når mennesker, der lider af en stærk trang til at lade vandet, ikke reagerer på anden medicin, kan de få en blæreinjektion.

Injektion af botulinumtoksin i blærevæggen kan få blæren til at slappe betydeligt af og afhjælpe symptomerne. Proceduren er veltolereret, men skal gentages hver 4. til 9. måned. De seneste FDA-godkendelser har åbnet denne behandlingsmulighed for patienter med idiopatisk neurogen overaktiv blære (NDO) og overaktiv blære (OAB).

Coloplast BoNee-nålen blev udviklet i partnerskab med læger for at levere botulinumtoksin og anden medicin med lav viskositet lige dér, hvor der er brug for det, gennem et stift eller fleksibelt cystoskop.


Læs mere om BoNee-blæreinjektionsnålen

Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion