Stress-inkontinens

Stress-inkontinens er et væsentligt problem forbundet med kvinders sundhed og livskvalitet overalt i verden. Stress-inkontinens, der ikke bedres med adfærdsmæssig eller motionsbaseret terapi, behandles ofte kirurgisk. Læs mere om stress-inkontinens
Luk

Der er flere kirurgiske muligheder til at behandle stress-inkontinens. Den mest hensigtsmæssige procedure vil afhænge af typen og sværhedsgraden af patientens inkontinens.

Kirurgiske valgmuligheder er følgende:

  • Suspensionsprocedurer
  • Slyngeprocedurer
  • Injicerbare stoffer

Disse muligheder bør drøftes med patienten for at bestemme, hvad der er den bedste løsning for dem.

Luk

Produkter

Syntetiske slynger

Syntetiske slynger

Coloplasts udvalg af slyngeprodukter, giver dig mulighed for at vælge den mest hensigtsmæssige slynge til hver patient. Lær mere om vores slynger
Luk

Slyngeprocedurer har været anvendt i mere end 90 år og kan være en god løsning for patienter med svær stress-inkontinens og svækkede bækkenbundsmuskler. En slyngeprocedure kan skabe den urinrørskompression, der er nødvendig for at opnå blærekontrol. Al passende ikke-kirurgisk behandling bør forsøges, inden der træffes beslutning om et kirurgisk indgreb.


Coloplast tilbyder en række slynger til at behandle stress-inkontinens via de transobturatoriske, suprapubiske og pubovaginale teknikker til slyngeanlæggelse.

 

Slynger med minimal fixation

Transobturatoriske og suprapubiske slynger, også betegnet som slynger med minimal fixation, bruges til at behandle inkontinens ved at støtte urinrøret. Disse syntetiske slynger anbringes i en U-formet eller hængekøje-position mellem urinrøret og blærehalsen. Slyngen holdes imidlertid på plads via naturlig vækst i vævet i stedet for skruer eller suturer. Coloplast Aris®-slyngestystem er et eksempel på slynge uden fiksering. Altis-slyngen, der anlægges med en enkelt incision, er udført i det samme gennemprøvede materiale som Aris.

 

 

Letteste på markedet

Coloplasts sortiment af slynger giver lægerne mulighed for at vælge den rigtige slynge ud fra patientens anatomi, præferencer og sværhedsgraden af ​​inkontinens. De er de letteste slynger på markedet og har lav elasticitet, der muliggør en reproducerbar placering og opspænding uden slyngedeformation.

Læs mere om Coloplasts syntetiske slyngebaserede løsninger til stress-inkontinens

Luk
Blæreinjektionskanyler

Blæreinjektionskanyler

Blæreinjektionskanyler afgiver medicin ved lav viskositet lige der, hvor der er brug for det. Lær mere om blæreinjektionskanyler
Luk

Coloplasts BoNee blæreinjektionsnål, der er udviklet i samarbejde med læger, afgiver medicin med lav viskositet dér, hvor der er brug for det.
Pålidelig og nøjagtig:

  • Nål med 4 mm spids designet til at injicere den størst mulige volumen
  • Beskyttelseshætte for at forhindre skade
  • Lille nålstørrelse for at reducere blødning, vævsskade og smerte
  • To forskellige størrelser for bedre at opfylde dit behov, fleksibel og stærk injektionsnål

Læs mere om BoNee blæreinjektionsnålen

Luk
Luk

Gratis vareprøve

Tak for din bestilling

Ordren er afgivet

Se skrivebordsversion